maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kynsibloggajien miitti Helsingissä 25.5.2013 osa 2

Näitä kuvia nyt on kaikki varmaan kyllästymiseen asti nähnyt blogeissa, olihan meitä aika monta bloggaajaa paikalla, joten ei mikään ihme.
Kurkistetaan nyt kuitenkin minunkin goodiebagiin.L'Oreal sponssasi bagit ja essien kynsilakan. Mun bagistä löytyi sininen essie lapiz of luxury.
Jestas tota Suomi-sutia, se on kyllä massiivinen. Mulle kävi niin, että luulin tyksiväni Suomi-sudista, koska kun tikutin mun essieitä, sieltä löytyi kahta erikokoista sutia, ja oletin sen isomman olevan Suomi-suti, kunnes ostin essien ihan suomalaisesta puodista ja tutustuin todelliseen Suomi-sutiin.
Sittemmin luin jostain, että ilmeisesti Euroopan markkinoilla on isompi suti kuin Amerikassa, ja Suomessa on vielä toi jätti-suti. Olen sen tiedon myötä vaihtanut mielipidettäni, ja tyksinkin Eurooppa-sudista eli siitä keskikokoisesta.


Bagistä löytyi luonnollisesti erinäinen kasa esitteitä.
Kakku ja Leipä Keisarin esite ja käyntikortti, NailCityltä Zoyan lakoista lehdykkä, mistä voi bongata uusia himotuksia ja NailCityn esite, Mimaxin käyntikortti sekä alennuskoodi Hyvinvoinnin tavarataloon.
Täytyypä tutustua tarjontaan ja käyttää alennus hyväkseen.


Elle laittoi bagiin täytteksi meikkipussin ja vyön.
Vöitä ei oo koskaan likaa, joten se on hyvin tervetullut lisä.


Mimaxilta saimme kukin mainoskynät, vetoketju-tarra-arkit sekä China Glazen Holographic -lakat.
Mun bagiin sattui China Glaze Galactic Gray. En oo kyseisen kokoelman lakkoja kokeillutkaan, joten ootan innolla kokemuksia.


Hyvinvoinnin tavaratalo sponssasi Sante Family Goji&oliivi -käsivoiteet.
Käsivoidehamsterina tein heti tuttavuutta voiteen kanssa. Koostumus ihanan pehmeä, imeytyi ihanasti, mutta turautin ehkä vähän liian ison nökkösen yhelle käyttökerralle, joten kädet jäi hieman tahmeiksi. Tuoksu vähän erikoinen, mutta ei missään tapauksessa huono. Täytyy testata pienemmällä nökkösellä, oisko lopputulos parempi, vai siirtyykö tuubi yökäsivoiteiden osastolle.

Tästä saaliista puuttuu siis arvontapalkintona saamani Lushin setti ja Zoyan lakka, jotka lahjoitin Suville.
Olihan tätä saalista tässäkin, ja miittikirppistelylakat esittelen vielä omassa päiväkirjamerkinnässään.

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja juttuja sait

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. =)