tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lisää lisää lisää

Mistä näitä riittää? Onko nää kaikki mun? Mihin mä nää kaikki laitan?
Ahdistaa.
No mut, näitä kuitenkin löytyy laatikkotolkulla, joten otetaanpa yksi laatikollinen esittelyyn, että saan ne tikutukseen. Oikeesti nää on niinku kirppislöytöjä tai vähän niinku sinnepäin tai jotain.

China Glaze China Rouge,
First Class Ticket ja
Get Outta My Space

Aivan upea punainen creme China Rouge. Tätä sanoisin punaiseksi. Todella punaiseksi.
Taidan yllättää joku kerta miehen tällä, ennenkuin luovutan sen uuteen kotiin.
Jos punaista, ni myös sinistä. First Class Ticket on juurikin niin upea sinivioletti kuin olen siitä swatcheja nähnyt. Siinä on ihan pienen pientä glitteriä ja se on upea.
Sanoinko jo, että se on niin UPEA?
Holographic-kokoelman Get Outta My Space. Otsalampun valossa (kirjoitan tätä pimeän aikaan) efekti on ihan kiitettävä. Tosin on muistettava, että mulla ei ola kauheasti kokemusta holoista, joten täytyy tutkia asiaa tarkemmin päivänvalossa ja mieluiten auringossa, jotta voin kertoa lisää.
EDIT. Kunnon valossa efekti näkyy paremmin, ja on upea. omnomnom.

China Glaze TTYL,
nimensä pudottanut ja
Virtual Violet

TTYL. Ilmeisen haluttu ja kuuluu OMG-kokoelmaan. Tässä vaiheessa otsalampusta on sammunut kaksi lediä ja näen entistä huonommin, enkä tiedä missä mun taskulamppu on, mikä on huono homma asuessa vanhassa omakotitalossa. Mutta siis TTYL on ihan kivan sävyinen persikkahko, valitettavasti efektiä en tässä valossa näe.
EDIT. Paremman valon turvin tämä ehdottomasti nostaa pisteitään mun silmissä. Mahtava efekti. Saattaa ehkä jäädä omaan kokoelmaan efektinsä tähden. Täytyy harkita. Kaunis on.
Keskimmäinen ChG on valitettavasti pudottanut nimilappunsa, enkä löydä sille nimeä myyjän kanssa käydyistä keskusteluistakaan. Yritän ottaa siitä selvää, ja ehdotuksia vastaanotetaan. Kyseinen kaveri on kuitenkin kaunis metallihko punertava violetti. Koostumus hieman ohut, mutta sävyssä ei valittamista.
EDIT. Parempi valo ei tuo lakalle lisäarvoa. Liian punainen. Ehkä. Täytyy harkita.
Tronica-kokoelman Virtual Violet on ehdottomasti lunastanut paikkansa mun kokoelmassa jo pelkästään sävynsä tähden. On se kaunis. Ei siitä sen enempää.

Tässä kohtaa otsalampun valo on enää minimaalinen, siitä ehkä on patterit lopussa, ja jouduin kaivamaan kuistilta miehellä lainassa olleen otsalampun kaiken tarjotinpöydälle kertyneen rojun seasta. Siinä on mm. akkuporakone, nippusiteitä, hitsauspuikkoja, 10 metrin rullamitta, roskiin menossa oleva kissojen vanha ruokailualusta, autosta peräisin oleva rulla paperipyyhettä, mikä on käytön jälkeen tyhjentymisen myötä painunut lituskaiseksi ja muutama sanomalehti. Ihan vain muutaman asian mainitakseni. Lisäksi on vaarana, että mulla on musta rasvainen rengas pään ympäri otsalampun nauhasta, koska sitä ei ole puhdistettu miehen käytön jälkeen. Metallimiehen muijana olon etuisuuksia...
Lisäksi jokunen kissa (tai ainakin yksi niistä) taisi saada kuistilla jonkun keskiyön hepulikohtauksen, mutta koska en ollut kuulevinani minkään särkyvän, en mennyt tarkastamaan tilannetta. Siinähän aikansa riekkuvat, niin jaksavat paremmin nukkua aamuun.
Nooh, nyt kuitenkin valon ansiosta taas näen, ja tässä kohtaa korjaan mielipiteitäni aiemmista lakoista.

China Glaze Whirled Away roskaglitteri,
Digital Dawn ja
Grape Juice

Whirled Away on kirkkaalla pohjalla valkoisia jätti-hexagoneja sekä mustaa tikkuhilettä ja pienempiä hexagoneja. Ainakin. Tässä vaiheessa en tikuta glitterilakkoja, koska olen muutenkin miettinyt niille uudelleensijoitusta täällä kotona. Pakko saada jostain suunnasta lisää tilaa kynsilakkahyllyyn, kun ei tuolta omalta pajalta näköjään tule muuta kuin tekohengitystä asian suhteen.
Tronica-kokoelman Digital Dawn ei erityisesti sävyltään kuulu mun lemppareihin, ja todennäköisesti lähtee uuteen kotiin kerran kokeilun jälkeen. En oikein näe siinä mitään erityisesti innostavaa muutenkaan.
Grape Juice kuuluu niihin, joita olen himotellut, mutta jostain syystä en ole koskaan tilannut. Onneksi se on nyt kotona, koska se on aivan upea pikkuglitterinen lila lakka. Uuuh ja oih. ♥

Color Club Flamboyant,
Total Mystery ja
De-Luxe-Cious

Flamboyant pinksahtava punainen sinisellä shimmerillä. Montakohan tätä sävyä ja koostumusta jo on tuolla hyllyssä. Ihan totta, ei tartte kaikkia lakkoja ostaa. Niinku kaikkia maailman lakkoja.
Ainakaan mun ei tarttis.
Aivan ihana hieman tummempi sininen Total Mystery, mielestäni sinistä ja pinkkiä/violettia pientä glitteriä. Jos silmän eivät hirveästi valehtele tähän aikaan yöstä.
Harmaa De-Luxe-Cious, jossa aivan upeasti säihkyvää pientä hologlitteriä.

Inglot 151 ja 150, ja
essie set in stones

Inglot on mulle aivan uusi tuttavuus. Ootan innolla testausta. Lyhyesti: 151 hempeä vaaleanpunainen ja 150 ihana lila.
Set in stones on kirkkaalla pohjalla hopeista pientä glitteriä ja hexagoneja. Aivan upea kimallus. Voisin pyöritellä pulloa käsissäni ja tuijotella sitä tuntikausia. Jos ehtisin. En ehdi, joten eteenpäin.

OPI The Color To Watch,
IsaDora 172 Frozen Lilacs ja
Make Up Store Tatjana

Lila/pinkki/en tiedä OPI. Mitä tästä sanoisin. Ihana. OPIa pitää olla. Jotain kimmellystä siinä on.
En tajua, miten mulla ei ollut ennestään tätä IsaDoraa, vaikka niitä on hyllyyn kertynyt melko näyttävä kokoelma. Korkki on kyllä erilainen tuon hopeisen painatuksensa ansiosta kuin tähän asti omistamani, joten ehkä tämä on vanhempaa tuotantoa. Olen kuitenkin erityisen ihastunut IsaDoran laatuun, ja ainoa rikka rokassa on pullon pienuus (6 ml), mutta useimmat peittää huolellisella lakkauksella jo yhdellä kerroksella, joten kulutuskaan ei ole suuren suurta.
Ihana lila Tatjana, jossa jotain kimallusta. Lilaa pitää olla.

Nythän kävi niin, että tarrakirjoittimesta loppui 9 mm nauha. 6-millistä on vielä, mutta haluan, että tikuissa on samanlevyinen tarra. Tikutusprojekti jää siis sitä myötä muutaman viikon tauolle ja lähden tästä surffailemaan eBayhin. Harmi sinänsä, koska juurikin tässä eräänä päivänä maalasin reippaana tyttönä 43 tikkua, ja päätin maalata joka viikko 50 tikkua.
Nyt sain tätä kirjoittaessani maalattua vain kymmenkunta, ja olisi ollut juurikin innostus päällänsä.
Toiseen tarrakirjoittimeen on vielä vaaleanpunaista ja sinistä leveämpää tarraa, mutta olen nyt tyksiintynyt tohon 9-milliseen, kun sitä ei tarvitse kaventaa.
Nooh, eipä noita ole kovin innokkaasti tullut maalailtua tähänkään asti, joten ei merkkaa mitään pieni pakollinen tauko. =D

EDIT. Tarrakirjoittimen nauhat saapuivat HongKongista KUUDESSA päivässä, eli joudun jatkamaan tikutusprojektiani. *voi hittojen hitto... ;D*

4 kommenttia:

rose86 kirjoitti...

Voisko tuo nimetön olla Electra Magenta? Tai Joy?
Oli pakko ruveta tutkimaan asiaa.. :D

Eve kirjoitti...

Ah, materialismi-onnellisuus! :D jos haluat jossain vaiheessa myydä Digital Dawnin niin ostan sen OIKEIN mielellläni - meikäläisellä kun on heikko kohta oranssien/kuparisten/ruskeiden ym. "ruskan sävyjen" suhteen (niin ja holojenkin suhteen tietty ;P )

Voisko tuo nimi-tarransa pudottanut CG olla Loft-y Ambitions? onko siinä muuten hopeista vai kultaista tuo shimmeri?

kanerva m kirjoitti...

Ooh ihania lakkoja! ^_^

Lila Lakka kirjoitti...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, eix vaa ookkii !!! Kiitos! =D