maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonlopun terkkusii


Nooh, kerronpa tässä katkelman Lilan viikonlopusta, koska asia huvittaa mua vieläkin.
Sunnuntaina alotin päiväkirjamerkinnän kirjoittamisen tarkoituksena saada se julkaisuun maanantaina. Sattuneesta syystä en saanut sitä kirjoitettua alkua pitemmälle sunnuntaina, sillä tuli "vähän" muuta puuhaa. Siitä päiväkirjamerkinnästä siis enemmän huomenna...
Olin ottanut jo aikaisemmin kuvat valmiiksi ja ne oli (niinkuin aina) nätisti arkistoitu läppärillä omaan kansioonsa otsikoituna päiväkirjamerkinnän kanssa samalla otsikolla, jotta löydän kuvat helposti. Luon läppärille kansioita sitä mukaa, kun keksin mielestäni hyviä otsikoita.
Kansiossa oli kuva, jossa kolme Nubarin kynsilakkaa pönöttää sievässä rivissä. Oletin heti, että ne on hankittu kirpalta, koska kuva oli kirppaostoskuvien joukossa. Laitan kuvatut lakat samaan laatikkoon kuvaamisen jälkeen, jotta löydän ne siitä, kun aloitan kirjoittamisen, ja saan tarkistettua lakkojen nimet. Kyseisestä laatikosta ei sitten kuvan mukaisia Nubareita löytynytkään. Itkin jo miehelle, että mulla on kolme Nubaria hukassa. Mies istui sängyn vieressä rahilla ja minä sängyllä vastapäätä kirjahyllyä, jossa kynsikamani ja uusimmat hankintani sijaitsevat iloisessa sekamelskassa. Postatut, tikutusta oottavat lakat yhdessä laatikossa, uusimmat ostokset parissakin laatikossa, lisäksi sekalainen seurakunta kaikenlaisia laatikoita, salkkuja ja muita koteloita, sekä kynsikoristeille vielä jo aiemmin postattu pakki.

Mies tuumaa, että pitäiskö sulle nyt rakentaa vielä yksi kynsilakkahylly. Vastaan, että joo pitäis, ja osoitan kädelläni kaaressa koko kirjahyllyä, ja tuumaan, että sä et ehkä tiedäkään, kuinka paljon kynsilakkaa tuolla on, ja et ehkä halua välttämättä ees tietää...
Mies lupaa rakentaa uuden hyllyn. =D

Epätoivoinen Nubarien etsintä jatkuu, ja haen jo avuksi otsalampun, jotta näen paremmin kirjahyllyn pimeimpiin nurkkiin. Päätän ryhtyä arkeologisiin kaivauksiin kirjahyllyn uumeniin. Haen ämpäriin mäntysuopaliuoksen ja pölyrätin. Pian sänky on täynnä tavaraa.
Siis OIKEESTI, kuinka paljon tavaraa voikaan mahtua yhteen kirjahyllyyn !?!?!
Mies puhaa omiaan tallissa ja tulee välillä katsomaan lätkää telkusta. Hän on luonnollisesti hyvin ylpeä kirjahyllyn ympäristöön ja sängylle aiheuttamastani sekasorrosta. Mietti ehkä jo, mihin illalla päänsä painaisi nukkumaan mennessä, koska sänky ei todellakaan näyttänyt nukkumisen suhteen kovinkaan lupaavalta... Tuskailen ääneen edelleen Nubarien perään, mies katsoo ymmärtäväisesti, mutta toteaa lopulta, että ei yhtään nyt tiedä, mistä ees puhutaan.
-No niistä kynsilakoista, mitä mä en löydä !!!
-Aijaa, vieläkö sä etit niitä samoja lakkoja kuin aamulla...
-No v***u JOO !!!

Kirjahylly tuli järjestettyä uuteen uskoon, valolaatikko on nyt vihdoin siinä paikalla, missä sen piti alunperinkin olla, mieli on hyvä monen kuukauden aikaansaamattomuuden jälkeen, että oon saanu jotain näkyvää ja konkreettista aikaiseksi. Ehdin siinä ohessa seuraamaan kirpan huutokauppaa ja mikä parasta, sain huudettua itselleni lakan, jota olen pitemmän aikaa himoinnut. Saan sen kätösiini lauantaina. Siis kaikki hyvin Lilalandiassa.Siinä järjestetty kirjahylly ennenkuin ehdin mennä sieltä mitään penkomaan. Kyseinen hylly olisi tarkoitus hävittää, tai no, uudelleensijoittaa, tai lähinnä sen alaosa, mikä tässä kuvassa nyt ei näy. Kuvassa näkyy hyllyn kolmesta osasta keskimmäinen, ja kummankin puolen osiot ovat saaneet osansa kynsiharrastuksestani. Sattuneesta syystä en niitä nyt kuvaa.
Siniset säilytyslaatikot toiseksi ylimmällä hyllyllä on Ikeasta, ja niitä mulla on neljää eri kokoa. Hyllyn päällä on kuusi laatikkoa, ja neljä laatikkoa oottaa vielä kokoamistaan. Ootan aikaa, jolloin mulla ois oikea kynsinurkkaus, jossa oikea työpöytä ja kyseiset laatikot nätisti pöydän yläpuolella hyllyssä.
Sitä ootellessa...

Niin, ja ne Nubarit... Ne löytyi. Kiva. Ne nimittäin on hankittu Nellyltä, ja ovat siis oottamassa postaamista luonnollisesti siinä laatikossa, missä on muutkin kynsilakkaverkkokaupasta hankitut lakat.
Jos olisin vain muistanut, että ne oli Nellyltä, eikä kirpalta, olisin löytänyt ne heti.
Jos vain olisin alunperin laittanut niistä ottamani kuvan oikeaan kansioon läppärillä, olisin ehkä muistanut, että ne oli Nellyltä, eikä kirpalta.
Jos olisin löytänyt Nubarit heti, nämä hassut sattumukset olisi jäänyt tapahtumatta.
ja tämä päiväkirjamerkintä kirjottamatta.
Jos ne olisivat löytyneet heti, tänään olisi heti aamusta ilmestynyt kynsilakkapäiväkirjamerkintä kynsilakkaostoksistani.

...jos jos jos...

Jos kuva olisi ollut oikeassa kansiossa ja/tai olisin heti muistanut niitten alkuperän, en ehkä olisi saanut vieläkään siivottua kirjahyllyä.
Johtopäätös: onneksi ne Nubarit oli kateissa, koska lopputulos oli erittäin ilahduttava ja mieleinen.

Juuh, Lila on varsinainen harvapää, ja asioilla on aina ainakin kaksi puolta... =D
Mukavaa alkavaa viikkoa rakkaat kurkistelijat! ♥

3 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Mulla oli kans lakat hukassa tällä viikolla. Tai siis se Trindin Nail Repairi, mitä käskit ostaa ja ostinkin. Oli jotenkin sekaantunut sen mun toisen lakkapullon kanssa :). Nyt on molemmat kaks siististi rivissä ja kaikki hyvin :D.

Sissi kirjoitti...

Hyvä että löytyivät:)

Lila Lakka kirjoitti...

Annukka: No niin, sitä on siis liikkeellä. Karmaiseva tilanne, vai mitä?! =D

Sissi: No niinpä! =)