tiistai 21. toukokuuta 2013

Johan on lakkamarkkinat

Jaajaajaa, jokunen kynsilakkaostos tähän väliin.
Niitähän riittää... ;D

Catherine Arley 675 ja 666
Orly Unlawful

Kirpan edellisestä (vai sitä edellisestä) huutiksesta onnistuin kahmimaan lakkakokoelmaani ensimmäiset Catherine Arleyt. Luonnollisesti kuvasta keskimmäinen mua kiinnosti enemmän, mutta koska kaksin aina kaunihimpi, huusin tuon punaisen sen kaveriksi.
Samalla myyjällä oli tuo Orly myynnissä, niin se lähti samoilla posteilla mukaan.
Joo, se on AINA säästöä ostaa vielä yksi kynsilakka... ;D

Gabrini 365
Trind Cuticle Balsam ja mini-Hand Repair

Kirpalta Gabrini ja Trindit. Gabrini on vallan suloinen hopeanharmaa miniglitteri, joka oikeassa valaistuksessa kimaltelee sateenkaaren värein. Just Lilan makuun kimallusta.
Cuticle Balsamia oon hölvännyt jo yhden pullollisen, ja oon kovin tykästynyt aineeseen. Suosittelen lämpimästi, kuten muitakin Trindin hoitotuotteita. Tätä tököttiä ei tartte pestä pois ennen kynsien lakkaamista. Yleensä kynsilakanpoiston jälkeen pesen kädet Fairylla huolellisesti kynsiharjan kanssa, teen kätösille Trind-hoidon, eli Cuticle Removerilla kynsinauhat kuriin, jonka jälkeen huolellinen käsien pesu. Nail Balsamia kasvurajalle, mitä siellä sattuu olemaan omaa kynttä kulloinkin näkyvillä. Juuri huollon jälkeen jätän Nail Balsamin väliin. Ja viimeiseksi hölvään Cuticle Balsamia leveästi kynsinauhoille ja jopa kynnen alle. Cuticle Balsam imeytyy tosi nopeasti, ja loput hieron kynsinauhoille, kynsinauhat tykkää verenkierron vilkastumisesta ja kynnet kasvaa iloisesti.
Sitten kynnet ovatkin valmiit vastaanottamaan aluslakan.
Hand Repair on ihanan luirua ja nopeasti imeytyvää käsivoidetta. Juurikin sopivaa käsilaukkukamaa. Ja tämä suloinen miniyksilö on vain 25 ml, joten lähtee juurikin nyt käsilaukkuvoiteeksi, kun edellinen Oriflamen 30 ml minituubi alkaa olla jo tyhjä.

OPI I Pink I Love You
Models Own Lilac Dream
essence glitter topper 08 troy

OPIssa on pientä glitteriä, josta en päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen, onko se itsessään sinistä, vihreää ja ties minkäväristä, vai heijastaako se ympäristöstään eri värejä. Sehän selviää aikanaan, kunhan pääsen sitä testaamaan kunnolla.
Kyseinen MO on ollut himotuslistallani jo pitemmän aikaa. Pitempään kynsilakkapäiväkirjaani lukeneet tietää, että mulle jää jatkuvasti joku lila lakka pyörimään mieleeni, enkä saa sitä mielestäni kunnes se on kotona. Edellisen lilan lakan tuskani helpotti ihana Teanna Saffronilla, jota muuten en vieläkään ole saanut kynsille asti. *Lila häpeää* =D
Nooh, essence on violettia glitteriä, sitä tuskin tarttee sen kummemmin selittää, miksi tämä kaunokainen muutti meille.

Color Club Revealed, Lavendarling ja Wicked Sweet

Jaaha, että cremeä CC:ia... Nää on varmasti hankittu ennen viimeisintä tikutussessiota. Tikutin nimittäin CC:ja, ja meinasi mennä taju ja hermo CC:n cremejen kanssa, kun ajattelin, että sipasen ne äkkiä tikuille, ja pääsen projektissa eteenpäin. Ja kissanvillat. Niitähän saa kerrostaa ja kerrostaa ... vielä vähän kerrostaa ... ja vielä pari kerrosta. Voimajuomasta huolimatta alkoi henkeä ahdistaa ja vanne kiristyi pään ympärillä. Siis ihan totta, voiko ne kaikki cremet olla noin h***etin huonoja?
Siinä ne nyt kuitenkin pönöttävät ja lila jää omaan hyllyyn, muista en osaa sanoa.

China Glaze Something Sweet,
Strawberry Smoothie ja Naked

ChG nyt ainakin on laatulakkaa. Voi miten ihanan sävyisenä tuo Something Sweet kuvassa esittäytyy, mutta se on kyllä livenä paljon enemmän vaaleanpunainen.
Kahdesta jälkimmäisestä varmaan ainakin toinen lähtee uuteen kotiin, täytyy aloittaa ChG-tikutusurakka ja katsoa, mitä hyllyyn oikein onkaan kertynyt. Kauniita sävyjä jokainen, mutta noita hempeitä vaaleanpunaisia tulee niin harvoin käytettyä, ja kun käytän, peitän sen hempeyden kuitenkin jollain räväkällä glitterillä. Glitteri = ♥
Huomasin muuten tota kuvasta, että jokaisessa putelissa on hieman toisistaan poikkeava tuo painatus. Onkohan ChG:lla sama homma kuin esim. Arabian posliinitehtaalla, että tuosta painatuksesta voi päätellä pullon valmistusvuoden. Pitäisi saada käsiin sellainen kuvasto. Ihan vaan itseään hauskuuttaakseen... =D

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Bloh kirjoitti...

Hah, se olit sinä joka veit Catherine Arleyt minulta! :D
Muistan ku noiduin että perhana ku tuo huutaa koko ajan enemmän ja enemmän ja sitte mulla tuli budjetti vastaan :D

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Kiitos. =)

Bloh: Joo, sori! =D
Olin pakotettu huutamaan sen... ;D