keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Jollyttelyä

Olin ylitsepääsemättömän valinnan edessä. Tai oikeastaan ei ollut ees mitään, mistä valita.
Samaan aikaan kaikki vaihtoehdot käytettävissä, mutta mikään ei vaan saanut mua innostumaan.
Meinasin jo poistaa koko Greigerin, että pääsen suttaamaan erään kynsilakkaystävän toivomaa lakkaa, mutta viime hetkellä sain ajatuksen ja sitä lähdin toteuttamaan: Jolly Jewelsit !!!
Seuraava vaikea valinta, mitkä kaksi Jollyä valitsen. Omistamastani kuuden porukasta lähti testiin lopulta pitkällisen vertailun jälkeen 105 ja 110.Kumpikin oli varsin positiivisia lakkausyllätyksiä. Glitterit nousivat hyvin pullosta ja asettuivat ihan kivasti kynnelle, eivätkä jääneet pahasti repsottamaan suuntaan ja toiseen.
Suttasin kuitenkin kaksi kerrosta, koska voin ja halusin. Miksi sitä pitäisi jotenkin selittää.Täytyy kyllä edelleen ihmetellä, miten lila ja vihreä tykätään yhdistää. Olisivat laittaneet vaikka jotain söpsää vaaleanpunaista tai räväkkää pinkkiä glitteriä vihreiden tilalle. Mutta joskus Lilan täytyy tehdä kipeitä ratkaisuja ja tässä tapauksessa kestää kynsillään vihreitä glittereitä lilan tähden.
Ilman vihreää se voisi olla mun lemppari.Laitoin enemmän kuvia kuin normaalisti, koska halusin ja voin.
Glitteri on vaan niin ♥. Lila laavs. =D

PS. Keksin ehkä, miten saan Greige Gardens -päiväkirjamerkinnän kuvat elävämmän näköisen ihon ja leimauksen kanssa postaukseen. Tuhersin niitä paikalleen eilen illalla. Jos postauksessa näkyy tyhjiä kuvien paikkoja, kuvien siirto on vielä kesken tai siirto ei ole onnistunut.
Käy kuitenkin kurkkaamassa. =)

4 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Voi sinua ja sinun vihreä kammoa :D

Lila Lakka kirjoitti...

haha. =D
Sulla kävi paremmin sun sinisen kammon kanssa, mulla ei vaan siedätys tehoa. Voit kuvitella, mikä on olemassaolon vaikeus tähän aikaan vuodesta, kun joka paikassa on niin hitosti VIHREÄÄ !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH... ;D

Sini kynsiblogi kirjoitti...

Kivoja lakkoja. Pitäis itekki ettii noita käsiin. :D

Lila Lakka kirjoitti...

Ne on kyllä herkkuja. Suosittelen lämpimästi. =)