maanantai 27. toukokuuta 2013

Etelän tuliaisia

Ihana kynsilakkaystäväni kävi tammikuussa Kanarialla. Tuuppasin hänelle pienen budjetin mukaan ja hän toi hirveen kasan lakkaa. Aivan uskomatonta, miten hirveästi kynsilakkaa etelästä saa pienellä rahalla. Osa näistä on erään toisen diilauksen yhteydessä ostettu, joten kaikki ei ollut sillä reissulla, mutta en enää muista mikä oli mitäkin, ja nää kaikki sattui olemaan samassa paketissa kun vihdoin ja viimein menin lakkapienokaiset hakemaan kotio.
Hävytöntä, miten harvoin sitä tulee käytyä rakkaitten ihmisten luona.
Note to myself: Visit your friends!


Kaksi ihanaa Rare Nails -lakkaa. Ensimmäisessä kuvassa pieni tuokiopläjäys meiän pihalta, kun sattui tuomi kukkimaan. Luin jostain blogista, että Lahessa tuomi kukkii, ja piti oikein käydä omalla pihalla erikseen toteamassa, että kappas vaan, niinpä näyttää. Meillä pönöttää tossa tavallinen valkoinen tuomi ja sen seassa lisäksi vaaleanpunaisin kukin kukkiva purppuratuomi, jollaista en ollut koskaan aikaisemmin tavannut ennen tänne muuttoa.
Menin vaan eräs syksy tekemään sellaisen erehdyksen, että kaadoin kyseisestä puskasta purppuratuomesta isoimman haaran, kun piti karsia tota valkosta, että purppura saa enemmän tilaa. Niitä kun ei erota kukkimisen jälkeen enää toisistaan. Kyllä harmitti. Täytyy karsia valkosta enemmän, jospa purppura sieltä vielä saisi enemmän henkeä.

Rare Nails 021 Cotton Candy ja 051 Lucky Heather

Raret oli taas lilojen lakkojen tapaan erittäin hankalia kuvata niin, että sävyt tallentuisivat oikeanlaisina. Kuvaamista ei suinkaan helpottanut korkeissa näkyvät daimondit, jotka halusin ehdottomasti kuvaan mukaan. Kyysäsin lakkoja ensin sisällä paikasta toiseen, päivänvalolampulla, sähkövalolla, luonnonvalolla. Ei vaan tahtonut onnistua, joten siirryin pihalle ja sama kyysääminen jatkui.
Joku jos seurasi tilannetta, niin saattoi ehkä vähän ihmetellä mun touhujani.
Toisaalta, siinäpähän ihmetteli, omahan on tonttini.
Vasemmanpuoleinen ihana vaaleanpunaiseen taittava vaalea lila 021 Cotton Candy ja oikeanpuoleinen aivan valloittava tumma lila 051 Lucky Heather.
Made in France. En ole kyseistä merkkiä ennen tavannutkaan.

2x essence peel off base coat
essence 02 Alice Had A Vision - Again
essence cracking top coat 06 crack me! pearly pink

Pari pulloa essencen peel off base coatia. En oo mistään lukenut, voiko tätä käyttää geelikynsiin, mutta aion kokeilla ensin yhteen kynteen. Laitan kuitenkin tavallisen aluslakan normaalisti alle, joten uskon ja toivon, etten onnistu tuhoamaan geelejä. Peukut pystyyn.
Kolmantena uutena ystävänä essence twilight-kokoelman 02 Alice Had A Vision - Again. Upea violetti, jossa jos jonkun väristä säihkettä. Sanoisin, että sellaista mikroglitteriä, koska shimmeriä se ei mielestäni ole.
Neljäs pienokainen on essencen nail art cracking top coat 06 crack me! pearly pink. Aivan upea asenne-pinkki, hän myös varustettu mikroglitterillä. uuuuuuh ♥

essence 125 absolutely blue,
133 oh my glitter ja 135 i'm bluetiful

oh-la-laa, ihanaa essenceä. Vasemmalta ihana laventelinsininen 125 absolutely blue, rakastettava enimmäkseen pinkkishimmerinen 133 oh my glitter ja viimeisenä harmaahkon sininen hopeamikroglitterinen 135 i'm bluetiful.

essence 106 free hugs, 108 ultimate pink,
105 party princess ja 112 time for romance

Lisää ihanaa essenceä. Vasemmalta hempeä vaaleanpunainen106 free hugs, asennepinkki 108 ultimate pink, glitterilakka 105 party princess ja glitterihileillä ja isommalla hexalla höystetty viininpunainen 112 time for romance. Lila tarttee glitteriä. Paljon glitteriä. =D

essence 137 wanna be your sunshine
ja 138 L.O.L

Suloinen ystäväni kysyi lähtiessään, mitä ehdottomasti en laittaisi kynsilleni. Samainen kysymys on esitetty mulle saman ihmisen toimesta aikaisemminkin. Tuolloin hän päätyi lakkaamaan kynsilleni vihreät tiikerit, joten hän ehkä tietää kysymättäkin, että vihreä ei todellakaan kuulu lempiväreihini. Toisaalta omistan myös vihreitä lakkoja (tai ainakin yhden tätä ennen), ja olen sitä myös sutinut kynsilleni ihan vapaaehtoisesti, joten oikeastaan ei ole sellaista sävyä, mitä ehdottomasti en sutisi kynsilleni.
Silti. Vain todella hyvä ystävä saattaa tuoda mulle tuliaisiksi jotain näin hävytöntä. Keltaisen ja vihreän kynsilakan. Keltainen 137 wanna be your sunshine ja vihreä 138 L.O.L. No ei siinä mitään, saatan tässä kesällä vielä hämmästyttää ja sutata nämä kynsilleni, tai syksyllä, tai talvella, tai joskus... Ehkä. =D
Nii, ja toi yks on pullonavaaja.
Kiitos murunen tuliaisista. ♥ Kunnes jälleen tapaamme.

Orly mini-setti Feel The Vibe
Beach Cruiser, Glowstick, Skinny Dip ja Melt Your Popsicle

Samalla reissulla jouduin ostamaan suloiselta ystävältäni muutaman kynsilakan.
Olisitpa vain kuullut sitä hehkutusta, kun hän oli tämän kyseisen Orlyn neonlakkasetin tilannut ja sitä sitten ootettiin tulevaksi oikein yhteisvoimin. Ja nyt hän tarjosi sitä mulle ostettavaksi.
Aivan uskomatonta. Miksi ihminen luopuu jostain, mitä oli niin kaihoisasti oottanut?
Mulla on vielä paljon oppimista luopumisen saralla monessakin asiassa, mutta ei nyt. Ei ihan vielä. Pakkohan mun oli tämä setti tuoda kotio. Vasemmalta pinkki Beach Cruiser, keltainen Glowstick, sininen Skinny Dip ja oranssi Melt Your Popsicle. Jaaha, neon ei nyt ihan kärkipäässä ole mun lempilakkalistalla, mutta nyt kun tämä kotona on, niin täytyy vrmaan tossa kesällä tehdä lakkaukset näillä. Ehkä jopa samaan aikaan kaikki kynsille, niin tulee käytettyä. Saapas näkee. =D


Zoya Tangy, Maisie, Charla, Robyn ja Daul

Viisi Zoyaa lähti myös meille. Vaaleanvihreä Tangy, hippuhöttö turkoosi Maisie, shimmerinen turkoosi Charla, creme turkoosi Robyn ja aivan upea shimmerinen VIO-LET-TI Daul. omnomnom ♥
Daul jää ainakin omaan käyttöön, ja ehkä hippuhöttöhässäkkä Maisie. Täytyy ainakin testata Maisie, koska se näyttää niin houkuttelevalta. Tangy lähtee uuteen kotiin melko suurella todennnäköisyydellä, Charlan ja Robynin kohtalo on vähän kiikunkaakun...
Time will tell.

Eilen kävi melkoinen vilske kynsilakkapäiväkirjassani. Kävijäennätys yli 200 sivunkatselua ja yhden päivän sisällä kolme uutta kurkistelijaa. Tervetuloa uutukaiset, ja muut kurkistelijat.
Toivottavasti viihdytte.

Syy tähän sutinaan löytyy siitä, että tässä päväkirjamerkinnässä mainittu pieni ystäväni soitti aika myöhään perjantai-iltana ja esitti suloiseen tyyliinsä sellaisen pyynnön, mistä en onnistunut kieltäytymään, koska olin lauantaina joka tapauksessa menossa Helsinkiin.
Elikkästeen jo muutamassa blogissa postattu Kynsibloggaajien miitti oli lauantaina, ja viimehetken perumisen vuoksi Suvi soitti ja pyysi mua tulemaan. Ja minä menin.
Minä sosiaalisesti rajoittunut, ihmisiä karttava pönde erakko, joka ei saa porukassa sanaa suustaan, tuikkasin sitten itseni johonkin tollaseen. Nooh, niin kuin näette, selvisin siitä hengissä, ja yritän saada jotain postausta aiheesta huomiseksi.

Elämä on kyllä jännä paikka. JÄNNÄ sanan varsinaisessa merkityksessä. =D

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mulla on kans tommonen semiperverssi pullonavaaja! Ja on muuten huonoin pullonavaaja ikinä :D:D

Lunalii kirjoitti...

TODELLA jännä pullonavaaja :D Hihihihi....
Ja aivan ihania lakkoja!

Lila Lakka kirjoitti...

Liisa: hih, en oo vielä päässy testaamaan, kun on sattunut vain tölkkejä tuon kotiutumisen jälkeen kohdalle. =D

Lunalii: hihii, oot kuitenkin kateellinen... ;D
No niin on! Lakkoja ei pääse moittimaan. =)

eekku kirjoitti...

Ihania lakkoja

hannele kirjoitti...

essencet <3 Ja on toi pullonavaajakin vähän.. :D

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Kiitos. =)

hannele: ♥
Nooh, se on vähän sellanen sitten niin... =D

E-S kirjoitti...

Mä jo ajattelin otsikon perusteella että tämä postaus on miittituomisista, kun tuli käytyä "etelässä" mutta ei siis vielä... pitelet jännityksessä! ;)
Kiva että rohkaistuit tulemaan miittiin vaikka uskon että jännitti - niin muakin! Oli tosi kiva tavata. Odottelen sun miittipostausta mielenkiinnolla. :)

Lila Lakka kirjoitti...

haha, kieltämättä lauantainakin tuli etelän tuliaisia, mutta nää yksilöt oli nyt tällä kertaa muutaman kilsan etelämpää. =D
Meitä jännittäjiä oli enemmänkin paikalla, joten ei ois kenenkään tarvinnu jännittää.
Oli kiva tavata! Ehkäpä tavataan joskus uudelleen. =)