tiistai 4. joulukuuta 2012

Viimeistä rutistusta vailla

Niinhän sitä sanotaan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ja se pitää paikkansa.
Epämieluisat riittää ... ja riittää ... ja riittää ... ja riittää ...
Kuten huonot aluslakat, mitä ei halua käyttää ja saa niitä sitten katella kokoelmassaan vuosikausia, kun ei nuukuuksissaan raatsi heittää niitä poiskaan. Surullista.
Surullisinta on kuitenkin se, että kun ostaessaan ei tiedä ostavansa ihanaa tuotetta, jotta voisi ostaa samantien kaksin tai kolmin kappalein, ei voi ostaa kahta tai kolmea kerralla, koska jos tuote on sittenkin huono tai ei miellytä omia käyttötottumuksia, huonoja tuotteita saa sitten käyttää hamaan loppuun asti aivan liian kauan ja se jos mikä kiristää hermoa.
(...ja taas ois ehkä voinut ilmaista asian vaikka vähän lyhyemmillä lauseilla...)

No mutta homman ydin ja perusajatus oli nyt se tällä kertaa, että tuotteita tulee ja menee. Toiset on olleet pettymyksiä ja toiset tuottaa käytössä suurta iloa ja mielihyvää. Tässä sekä hyvää että huonoa...


Avon Care Glycerine Hand & Nail. Kalsiumilla ja e-vitamiinilla höystetty glyseriinivoide. Paksumpi koostumus, mistä yleensä tyksin, mutta imeytyy todella nopeasti ja on miellyttävän tuntuinen kätösillä. Ensimmäinen Avonin käsivoide, mitä oon kokeillut ja olin vaikuttunut laadusta ja tilasin tuubitolkulla lisää erilaisia Avonin käsivoiteita. Tuoksu tosin on hieman erikoinen, mutta ei onneksi liian vahva. Uskallan suositella.
Oriflame Nature Secrets Mint & Raspberry. Turhan paksu voide. Liian pieni ulostuloreikä näin paksulle voiteelle. Tuntui, ettei sormivoima riitä puristamaan sitä ulos tuubista ja vähintään rakennekynnet napsuu irti tuubia puristaessa. "Tuoksu" vähintäänkin omituinen, mieleen tulee minttutee, mutta omituisella efektillä. Ensimmäinen ja taatusti viimeinen käsivoide mulla tätä laatua. Urheasti kuitenkin käytin tuubin loppuun. Onneksi loppui.
Oriflame Moisturising Hand Cream. Pieni 30 ML matkakoko tuli kaupanpäällisinä tilauksen yhteydessä. Ihana Trindimäinen liru koostumus. Imeytyy hyvin ja tuoksua ei ole nimeksikään, hyvin neutraali, mutta erittäin ihana käyttää. Kulki aikansa käsilaukussa reissurasvana ja hoiti pestinsä hyvin. Suosittelen.
Oriflame Soft&Silky. Sisältää silkkiproteiinia. Tämä pyöri vuosia paikasta toiseen, kun olin todennut sen alkuun huonoksi. Tiiä sit, oliko koostumus ajanmyötä parantunut, mutta vein sen töihin, jotta se tulee käytettyä ja sepä yllätti minut positiivisesti päivittäisessä jatkuvassa käytössä. Koostumus pehmeä, muttei liian liru. Imeytyy nopeasti ja jättää kätöset miellyttävän tuntuisiksi. Tuoksu todella niukka ja neutraali, lähes olematon. Suosittelen.
Oriflamen Tender Care. Ikisuosikki kaikkeen vaivaan. Lähinnä oon käyttänyt huuliin, mutta myös kaikkiin muihin ihon kuiviin tai ärtyneisiin kohtiin. Veikkaan, että sopisi hyvin myös kynsinauhoille. Pieni, mutta riittoisa puteli. Kaksi alkaa olla viimeisiä kaiveluja purnukan alareunan alta vailla loppu. Toinen kulki aikansa myös käsilaukussa mukana, ja siitä on kannen kultauksetkin huolella kuluneet pois. Toinen ollut kotikäytössä sijaiten milloin missäkin, mutta aina helposti saatavilla ja löydettävissä. Mulla on jo pari jotain maku-Tendereitä malttamattomana oottamassa tositoimiin pääsyä. Mitähän makuja niitä olikaan... suklaa, toffee ja vanilja, kai ??? ...omnomnom... Jos et oo koskaan Tenderiä testannut, niin suosittelen hyvin lämpimästi. Näitä oon elämässäni jokusia purnukoita tyhjentänyt, kun ystäväni on myynyt Oriflamea pari vuosikymmentä ja ylikin. Siksi Oriflamen tuotteita mulla myös paljon täällä esiintyy.

Tämän kirjoittamisen jälkeen halkaisen saksilla tuubin kerrallaan kunkin vuorollaan ja kaivelen viimeiset voiteet hyötykäyttöön ja heitän tuubit menemään. Bai-bai, osaa tulee ikävä, mutta uusia tuubeja on jo käytössä useita sekä töissä että kotona, ja uusia tuttavuuksia kertyy varastoon koko ajan oottamaan käyttöönottoa.

Karvaratti

Biltemassa tapasin tämmöisen ihanuuden kerran rakkaani kanssa siellä asioidessani. Rakkaani olisi sen jo silloin sieltä mulle ostanut, mutta 8 euron hinta oli minusta liian paljon moisesta kapineesta, kun en ees tiennyt, mahtuuko se mun ratin ympäri. Menneenä lauantaina asioitiin kyseisessä myymälässä uudelleen ja nyt kävelin suoraan kyseisen ihanuuden luokse ja nappasin sen käteeni.
Rakkaani kysyi: "Tarvitko sellasen?" -Tarvin.
Ja niin se lähti mukaan. Rakkaallani oli kuitenkin tilipäivä ja kummallekin tulossa ihan kivat veronpalautukset. Heti parkkipaikalla se laitettiin ratin suojaksi ja samantien otin myös kuvan. Pikkunalle on ratissa vain somisteena kuvaamisen ajan, ja sen vakituinen sijoituspaikka on auton keskikonsolissa tilpehöörilokerossa näkyvillä. Oisko se lähtenyt aikoinaan Vahinkotavarakeskukselta mukaan samanlaiseen "tarpeeseen" kuin kyseinen ratinsuojuskin.
No, mut toi ratinpäälinen ON ihana !!! Pinkki pantteri -kuvioinnit ja ihanan pehmeä kätöseen.
Ehdoton tyttöjuttu !!! <3  *Lilaa lapsettaa*


Rakkaani viimeisin versio sutitelineestä. Käski kysyä parhaalta kynsilakkaystävältäni, arvaatko, mistä toi alunen on peräisin ??? Näihin on muutamaan rakennustarvikkeet ja jos kiinnostaa, hän kertoi hinnaksi 19,90 euroa sisältäen ALV:n + toimituskulut. Lisäsin kapineen tonne Myytävänä-sivulle.
Poikkeuksena se, että tämä tarjous ei koske kahta ihmistä, joitten tiiän lukevan tätä, jotka ehkä tunnistavatkin itsensä. Sori, teille ei myydä täältä mitään... =D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

söpö toi rattijuttu!! :D

ja samat mielipiteet mullakin tosta minttu-vadelmarasvasta.

järkyttävää kuraa mutta pakko oli käyttää loppuun :D

Lila Lakka kirjoitti...

Eix ookkiiiii ihQ !!! =D

Tulihan se käytettyä, mut tosiaan, kaameeta mömmöä ja oli hieman vaikeuksia saada rutistettua ees tuubista ulos. Yöks.

kynsikkö kirjoitti...

Jopas se sun rakas nyt heitti kinkkisellä kysymyksellä?? jatkan miettimistä ja vastaan ehkä ensi vuonna :D ja peeäs: Mä tykkään ostaa sulle kaikkea pientä lilaa,NIIII! <3

Lila Lakka kirjoitti...

Oisit ehkä paremmin tunnistanu ennen ruosteenpoistoa. ;D
Palataan asiaan...
Nii mäkin tyksin sulle ostella. Mehän ollaan kuin luodut toisillemme. <3