maanantai 17. joulukuuta 2012

Pienesti pyörähdetty

Pikkusen pyörähdin kaupungilla.
Tai no, ihan rehellisesti sanottuna, nää kaikki ei oo samalta reissulta, ihan tarkkaan ottaen nää on aika monen reissun aikaansaannos.
...seliseli, kyllä kai se on jo tullut selväksi, mikä tuhlari mä oon...

No mutta asiaan...


Seche Viteä Kicksin joulukalenteritarjouksena Itsenäisyyspäivän aattona.
Nyt pääsen taas asiaan, ja INM jää taatusti hyllyyn pölyttymään tai lähtee kokeilukierrokselle jollekin halukkaalle, joka haluaa testata kyseisen tuotteen pikakuivattamattomuutta. Anyone ???

Gina Tricot 3D Ice, 86 Space Queen
ja 89 Punk

Samalla reissulla löysin itseni Gina Tricotista, vaikka olinkin ensin ihan eksyksissä Triossa. Jostain syystä olin väärässä kerroksessa, ja pelkäsin, etten löydä koko puotia, ja siitä hyvästä otin kaksi satsia 9,95 euroa/3 putelia, jos en löydä sinne enää koskaan...
Ensimmäisenä vasemmalla ihana efektilakka 3D Ice, joka tätä kirjoittaessa pääsi jo pieneen testiin kynsille ja tullaan näkemään päivänä minä tahansa myös kynsilakkapäiväkirjassani, tosin ihan hätäseen sivuosassa, mutta voin kertoa, että ihana se on. Pari-kolme kerrosta mustan tai jonkun tumman päällä on varmasti aivan mahtavuutta!
Toisena (holo???)glitteri 86 Space Queen. Melkein kuin MenkkaHaukan Jo Is In The House, mutta JIITH on paaaaaaaaaaaljon upeampi.
Kolmantena 89 Punk. Ihastuttava harmaa/hopea shimmeri. Taidan kokeilla jonkun todella tumman violetin päälle.

Gina Tricot 67 Luxurious,
102 Cabaret ja 81 Alexis

Ensimmäisenä vasemmalta 67 Luxurious. Kullahtava shimmeri. En oikein tiiä, miksi tämän mukaani nappasin, kai mulla oli taas joku hirvittävän hieno ajatus tässä mukana...
Toisena 102 Cabaret, jonka takia oikeastaan jouduin GT:iin. Ihana violetti vaaleanpunaisella ja sinisellä shimmerillä. Näitähän mulla riittää, mutta tämä on jotain aivan spesiaalia. (Niin aina...)
Kolmantena 81 Alexis. Tämä oli toinen himotus. Aivan upea punainen, ei kuitenkaan ihan normi Ruby Pumps -punainen, vaan juurikin omaa silmääni miellyttäva purppurahko.

KoneHelsinki N002, N009 ja N013

Sysmän Tokmannilta löysin kuin löysinkin kauan kaipaamiani KoneHelsingin Neoneja.
Nappasin mukaani kolme ja kassalla ilokseni huomasin niiden olevan 3 kpl/5 euroa. Jihuu !!!
Vasemmalta sininen N002, violetti N009 ja pinkki N013.

KoneHelsinki MiracleColors U24 ja U25

Elämäni Suurimman Rakkauden kanssa käytiin eräänä päivänä RobinHoodissa hakemassa jotain elintärkeää ja KoneHelsingin lakkalaarilla oli oikein mainos, että 3kpl/5 euroa. Kolme lähti mukaan, mutta yksi oottaa toisessa hyllyssä kotiaan pääsyä, ja itelle valitsin nämä kaksi.
Punainen U24 ja sininen U25. Vähän kokeilin GT:n Punkin ja Luxuriouksen päälle ja peittävyyttähän näillä ei saa aikaan, mutta mahtava efekti. Tyksii.

Coral Las Vegas 503 Pink Cadillac
H&M Silver frost
Layla CE 52

Glitteriä ja muuta kimmellystä.
Coral Las Vegas 503 Pink Cadillac. Suvi suloinen linkkas mulle vastikään juurikin tämän ihanuuden jossain nettikaupassa, mutta heillä oli muutoin hieman suppeahko valikoima ja korkeat toimituskulut, joten jäin itkemään Pink Cadillacin perään. Onni onnettomuudessa olikin se, että menin rakkaani kanssa Lahessa Kärkkäiselle hakemaan hänelle jotain hänen himoitsemaansa työkalusarjaa ja kävin penkomassa kosmetiikkaosaston. Oln aikasemmin nähnyt siellä tummansävyisiä Coraleita, mutta nämä oli aivan uusi tuttavuus. Toin Cadillacin kotio. Mies maksoi. MRS <3
Keskellä MenkkaHaukan "Lumikki" Silver frost. Olihan se saatava. Yhelle kynnelle testattaessa yhellä kerroksella tuli ihan kaikki kaksi hopeaa hex-glitteriä kynnelle. Taattua H&M-laatua...
Kolmantena löytö Kärkkäiseltä. Layla Ceramic Effect 52. Jostain blogista ostopostauksen tästä ja joulunpunaisesta ystävästään jo bongasinkin, mutta en muista enää missä blogissa se oli. Tää on kuitenkin ihanuuksien ihanuus ja jokaisen sentin arvoinen. Oli nimittäin mielestäni kallis; 7,90 euroa ja pullossa tilavuutta 10 ML. Mies maksoi, kun mun oli se saatava. Kiitos rakkaani. <3

6 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Harmi kun just mulle on tulossa kolme pulloa pikakuivattajaa ja sitä ennen olin miettinyt että jos tota INMää testaisi... Sitten en kuitenkaan tilannut sitä ebaysta koska ei jaksa odottaa niin kauaa :D
Hassua kun kaikille ei sovi kaikki! Tää sun huono kokemus taisi olla eka huono arvostelu, mitä oon edes lukenut tosta.

Lila Lakka kirjoitti...

Olin kans lukenut tosi paljon hyviä käyttökokemuksia ja siksi piti testata. Olen todella hämmentynyt ja pettynyt, minkälainen se on.
Toivottavasti toi on vaa yksi yksilö, joka ei satu toimimaan. Oon kuitenkin jo ainakin viiden eri lakan päällä sitä testannut, joten ei pitäsi olla värilakastakaan kiinni sen toimimattomuus.

Jenni kirjoitti...

Ei ehkä maksa vaivaa kerrostaa Punkia minkään muun lakan päälle, sen verran peittävää on. Saattaisi peittää jopa yhdellä paksuhkolla kerroksella riittävästi, itse laitan kaksi. Tykkään ihan älyttömästi!

Lila Lakka kirjoitti...

Oukei, kiitos tiedosta!
Kokasin sitä vaan vanhan lakkauksen päälle, ni jäi sellainen mielikuva. Täytyy siis testata sitä kunnolla ihan omineen. Pienen testauksen perusteella saatan tyksiä itekin... =)

eekku kirjoitti...

ihania ostoksia ja minusta tuota inm pikakuivattajaa oli nyt tullu myös mimaxille ,tosin itellä ei oo kokemusta siitä

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos eekku.
En oo koskaan Mimaxilta mitään tilannu. =)