sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Love Marilyn

Love Marilyn käsittääkseni kuuluu China Glazen Eye Candy -kokoelmaan ja on kunnianosoitus Marilyn Monroelle. Tänä vuonna elokuussa tuli kuluneeksi 50 vuotta Marilyn Monroen kuolemasta. R.I.P.
Tämän ja muutaman muun lakan ostopostaus on vielä julkaisematta, koska oottelen erästä toista pakettia, minkä aattelin sisällyttää samaan postaukseen. Tämä ja samassa kuormassa saapuneet ystävänsä oottelee kirjahyllyn reunalla postauksen valmistumista ja siinä se supisi mun korvaani: "...joulukynnet... joulukynnet... joulukynnet..."
Minä en mitään joulukynsiä tee. Nih. Mutta nappasin sen siitä supattamasta, kun ei sitä saanut muuten hiljenemään. Mokoma sekopää blondi...Siinähän kävi niin, että mulla sattumoisin oli mustaa kynsillä ja suttasin Marilynin sen päälle. Mustat postaan sitten myöhemmin, kun ne ei ois tähän väliin mahtuneet, että saan nämä jouluksi postattua. Marilyniä suttasin kaksi kerrosta. Villi veikkaus, että kolmella kerroksella ois saanut peittävän pinnan ihan keskenään. Päällä ihana pikakuivattava ja silmiähäikäisevää kiiltoa sekä käsittämätöntä kestävyyttä antava Seche Vite. <3Tapasin muutamia auringonsäteitä meiän pihalla eräänä päivänä ja sain muutaman otoksen luonnonvalossa. Kimmellys on aivan mahtava. Itse melkein yhdistäisin mielummin punaisen kullan kanssa, mutta aina ei voi voittaa. Ihan kiva yhdistelmä tämäkin.
Saapas näkee, mitä keksin näille huomiseksi...

Ei kommentteja: