sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Petit Four

Ilman ennakko-odotuksia olin sisällyttänyt yhteen kynsilakkatilaukseen pari Orlyä, joita olin virtuaalihypistellyt useampaan kertaan silmääni viehättävien sävyjensä takia. Rohkea päätös, mikä todella kannatti.


Aloitin lakan suttaamisen tyypilliseen tapaan ensin oikeaan kätöseen ja ensikosketus ei tälläkään kertaa päätähuimannut. Päästessäni vasurin lakkaamiseen, olin jo tutustunut tuotteeseen sen verran, että olisin pudonnut penkiltä, jos olisin sattunut sellaisella istuskelemaan.
Jo yhdellä kerroksella kaunis peittävä pinta.


Korkki on todella mukavan muotoinen ja silikonipäällysteensä ansiosta pysyy helposti käsissä. Lakkaamisen aikana ei tarvitse uhrata ajatuksiaan sudille, vaan voi keskittyä itse asiaan.
Suti on reilunkokoinen olematta liian suuri. Tyksin juurikin isommista sudeista. Lakka nousi sudilla vähän turhankin helposti, mitä ominaisuutta ei voi ongelmaksi laskea.


Vasuriin suttasin pari kerrosta ja oikeaan kolme epäonnistuneen ekan kerroksen ansiosta.
Sävy on ehkä enemmän marjapuuronpunainen kuin lila. Voi johtua myös tästä valottomasta vuodenajasta. Täytyy palata aiheeseen keväämmällä. Toinen samassa paketissa saapunut Orly menee ehdottomasti samantien lakkaussuunnitelmaan.


Päälle sivelin antaumuksella ihanaa ihanaa Seche Viteä. Pitkästä aikaa pikakuivattaja, mikä oikeesti myös kuivattaa lakat. Puhumattakaan sen jättämästä ihanasta kiillosta ja lakkauksen kestävyys jo huimaa päätä.
Seche, suurin rakkauteni kynsilakkatarvikkeissani, en jätä sinua enää koskaan. Olen niin pahoillani, että hylkäsin sinut, mutta nyt olet onnekseni palannut luokseni, enkä luovu sinusta enää koskaan !!!
...tai ehkä testaan vielä jossain vaiheessa Pochen, kunhan INM:n aiheuttama tuska ja mielipaha on hälvennyt...

Käytetyt lakat:
Perfect Ridge Filler
Orly Petit Four
Seche Vite <3

Kaikkineen hyvin miellyttävä lakkailukokemus.

Lila laaaaaaaaaaaaavs. <3

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

kaunis lakka ja sopii sulle =)