lauantai 15. joulukuuta 2012

Sweet Hook

Tämä söpöläinen saapui luokseni blogikirppiksen kautta jo keväällä tai kesällä, enkä ole tätäKÄÄN koskaan kynsille sutinut sen vastustamattoman kauniista sävystään huolimatta.
Nyt olen tehnyt periaatepäätöksen käyttää vain kaikkia ihania lakkojani ja jättää huonot tai "ihan kivat" käyttämättä tai peräti laitan ne myyntiin. Papu avasi silmäni asiasta postauksesssaan, jossa oli laskenut arvion, että hänellä nykyinen lakkavarastonsa riittäisi nykyisellä lakkaustahdilla 33 vuotta. Olin järkyttynyt, ja mulla on ilmeisesti enemmän lakkoja kuin hänellä. En ole laskenut sen jälkeen, kun sain värilakkojen summaksi 208... Siksi en halua enää tuhlata päivääkään huonoille kynsilakoille, että ehdin ees kerran kutakin tosi-ihanaa käyttää kynsilläni.

2 kerrosta

Alle suttasin Oriflamen "never ending" värjäytynyttä aluslakkaa, jonka olen nyt pyhästi päättänyt käyttää loppuun, jotta voin vielä vanhoilla tullirajoilla tilata hyvillä mielin uutta Orlyn aluslakkaa.
Hahhah, ketä mä yritän huijata, tilaan alus- ja päälilakat jokatapauksessa, vaikka tämä tai mikään muukaan lakka ei ehtisi loppumaan, ja samalla muutaman jonkun TOSI ihanan lilan...
Itse asiassa tuo Oriflame taitaa olla päälilakka, mutta en halua käyttää sitä päälimmäisenä, koska pelkään että värjäytymä muuttaa lakan sävyä.

2 kerrosta

Ensin sudin kaksi värikerrosta ja päälle surkeuden huipentuma INM Out The Door. Muutenhan INM on ihan kiva päälilakka, mutta siitä puuttuu vaan luvattu pikakuivattavuus, sekä kesto että kiilto. Tämä oli muistaakseni nyt neljäs lakkaus, mihin sitä käytän, eikä mielipiteeni ole sen suhteen muuttunut mihinkään. Nooh, tulihan testattua, ni ei jää kaivelemaan mieltä.

3 kerrosta

Sweet Hookin koostumus on samanlainen liru kuin Liquid Leatherilla. Riittävällä määrällä lakkaa saa periaatteessa jo yhellä kerroksella peittävän pinnan ja turhalla suttaamisella saa helposti syntymään kaljuja kohtia. Nopeamman kuivumisen vuoksi laitoin ohuempia kerroksia kaksin kappalein ja päälle INM. Lakka nousee sudilla helposti ja suti on China Glaze -laatua eli juurikin sopivan kokoinen. Kahden työpäivän aikaansaannos oli melkoiset kärkikulumat ja oikean kätösen nimetön oli saanut pahanlaatuisen osuman, niinpä suttasin vielä kolmannen kerroksen ja INM päälle.

3 kerrosta

On se kaunis sävy. aaaaaah... Vielä kun opin lakkaamaan kynsiäni, niin tämä on lähestulkoon täydellinen. ;D

Käytetyt lakat:

alle Oriflame 2in 1 Top Coat & Nail Hardener
sävy China Glaze Sweet Hook ...omnomnom...
päälle INM Out The Door -the surkeuden huipentuma-

Ei kommentteja: