keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nakuilua

Jouduin kynsihuoltoon, kun miehellä oli samaan osoitteeseen työasiaa, joten sain siinä kyydin ikäänkuin ilmatteeksi. Edellisestä huollosta olikin vierähtänyt jo kuusi viikkoa ja viisi päivää. Hups, en ollut huomannut ajankulua ollenkaan, vaikkakin kynnet olivat kasvaneet kohisten ja kasvuraja melkoinen.


Kerran viilattu, Trindillä kuorrutettu

Viilasin pituutta itse pois jo etukäteen, mutta myönnän, että yrittämispuutetta oli havaittavissa.
Suttasin Trindin Nail Repairia kynsille ihan vaan, jotta sillekin olisi välillä jotain käyttöä.

Kahdesti viilattu

Paras kynsilakkaystäväni viilasi pituudesta vielä lisää. Ihanaa, että joku joskus tekee tuon tylsän homman mun puolestani. Miten voi ollakin jotain niin tympeää hommaa kuin kynsien viilaaminen. Kiitos ihana! Kiitos myös kuvien ottamisesta! <3

Huollettu

Vasurin peukussa ja oikean kätösen keskarissa on edelleen tippien jämät jäljellä. Sovittiin, että keskarin tippi on viilattu pois seuraavaan huoltoon mennessä. Koristelut jätettiin edelleen tekemättä, koska lakkaan kynnet kuitenkin itse. Oma kynsi ylettää kaikissa kynsissä geelin alla kynnen päähän asti kaikissa muissa paitsi karmaisevan katkeamisonnettomuuden kokeneessa oikean kätösen peukussa. Aika hyvin on kynnet siis kasvaneet.


Ilmaantumista ei ollut havaittavissa mitenkään järkyttävissämäärin, eikä yksikään kynsi ollut tässä välissä sanonut sopimustaan irti kesken sopimuskauden. Mainiota.

Normihuolto, ei mitään ihmeempää mainitsemista. Nyt on taas kauniit kynnet.
Paitsi ne lahjukset. Taas. Voi hitsukka, että sä osaat mua hemmotella, senkin ihana ihminen. <3

Ei kommentteja: