sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Itsekkyys

Olen sitä mieltä, että ...

jos ihmiset olisivat inhimillisempiä olentoja, meillä kaikilla olisi täällä parempi olla.

jos naiset olisivat lojaalimpia toisiaan kohtaan, ja miehet uskollisempia, olisi vähemmän mieleltään satutettuja lapsia, joista jossain vaiheessa kasvaa särkyneitä aikuisia.

jokainen kadulla kulkeva ihminen on velvollinen väistämään vastaantulijaa.
Se ei ole vain minun velvollisuuteni.

kenelläkään ei ole oikeutta kaupassa tukkia koko käytävää pitämällä ostoskärryä käsivarren mitan itsestään tutkiessaan hyllyn antimia.

kassajonossa kenelläkään ei ole oikeutta ajaa kärryä toisen kantapäille.

kassajonossa seuraava ei pääse kaupasta yhtään sen nopeampaa ulos, vaikka minun pakatessani ostoksia hän ajaa kärrynsä kassaneidin kohdalle estäen näin pääsyni maksamaan ostoksiani. Päinvastoin, aikaa tuhraantuu siinä, että raivaan tieni kassapäätteen luokse.

jokaisella on velvollisuus tehdä oma pieni osansa kierrättämisestä ja lajittelusta, koska se ei todellakaan vie liikaa aikaa kenenkään elämästä. Jokaisen on otettava vastuu ympäristön roskaamisesta ja saastumisesta.

kenelläkään ei ole oikeutta heittää roskia auton ikkunasta luontoon tai kadulle, räkiä jalkakäytävälle, jossa muutkin kävelevät, paskattaa koiraansa kenenkään postilaatikolla, että koiranpaska on mun kengänpohjassa käydessäni hakemassa lehden, eikä rikkoa toisen omaisuutta, vaikka se siinä kohilla olisikin juuri, kun sulla on paha mieli.

kaikki ihmiset, myös sinä ja minä, olemme velvollisia ajattelemaan asioita omaa napaa pidemmälle.

kaikkia ei tarvitse rakastaa, eikä kaikista tarvitse pitää, mutta jokaisella on ihmisarvo ja oikeus olla olemassa, kulkea kadulla, käydä kaupassa, jne.

äitiä ja sisaruksia ei tarvitse sietää ja rakastaa siksi, että he ovat sukulaisia, eikä heiltä tarvitse hyväksyä mitä tahansa kohtelua. Heidät voi sulkea oman elämän ulkopuolelle, jos he eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet, ja heistä aiheutuu vain pahaa mieltä.

ajatteleminen ei ole kiellettyä.

jos rakastaa, ei satuta sitä, ketä rakastaa.

positiivisuus on usein hukassa, mutta sen avulla olen selvinnyt monesta suosta, ja lopulta elämä kantaa ihanien Ystävien olemassaolon vuoksi.

Ystävät voi valita, sukulaisia ei. Silti sukulaisilta ei tarvitse hyväksyä mitä tahansa käytöstä.

Koskaan et voi tietää, milloin tietämättäsi satutat jotakuta särkynyttä mieltä, ja se voi olla viimeinen niitti siihen särkyneeseen mieleen. Jaksatko sinä kantaa siitä vastuun?

Lopuksi tahdon vielä kiittää teitä ihania ihmisiä, joita olen saanut tavata kynsilakkaharrastukseni ja blogin kautta. Ilman teitä elämä olisi aika tylsää. Teidän kanssanne ja teitä varten minä jaksan.

Lila laaaaaaaaaaaaaaaaaavs juu. ♥

PS. Nämä ei olleet hyvästit. Bloggaaminen todellakin jatkuu. =D

Kiitos, jos luit loppuun asti.

15 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Loppukevennys ettei mene liian vakavaksi: kaikkien pitäisi jättää vessapaperin pää näkyviin isosta rullasta ettei sitä tarvi kaivella sieltä telineen sisältä.

Kiitos.


Aurinkoa päivääsi <3

Mari kirjoitti...

Tämä on niin totta!! Voi kumpa jokainen meistä osaisi ajatella aina ennen kun toimii, maailma olisi paljon parempi paikka meille kaikille.
Ihanaa kesän jatkoa Lila ♥

eekku kirjoitti...

hyviä ajatuksia ja kivaa kesän jatkoa

Lila Lakka kirjoitti...

Sissi: Tuo ehdottomasti kuuluu tuohon joukkoon,ja se, että vedä vessa ja sulje kansi lähtiessäsi. =D

Kiitos ♥ Aurinkoa sullekin ihanan kynsilakkaystäväni! ♥

Mari: Totta joka sana ja suoraan sydämestä.
Ihanaa kesää sullekin ihanan kynsilakkaystäväni! ♥

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Kivaa kesän jatkoa sullekin! =)

Sannu kirjoitti...

Samaa mieltä joka sanasta. Ylipäänsä kuulutan ihmisiltä sitä, että katsovat ympärilleen kulkiessaan ja huomioivat kanssakulkijat tilanteessa kuin tilanteessa. Kiitos ja anteeksi ovat sanoja, jotka voi pelastaa kurjankin hetken helposti. :)

Maarit kirjoitti...

<3 <3 <3 (ei mulla muuta)

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Ehdin pelästyä, että olet lopettamassa blogisi - sitä ei kannata tehdä. Laitoin omin luvin pikkuisen linkiin omaan blogiini tänne sinulle - aiheena siis tietysti kynsien hoito ja miten voi käydä, kun vasta aloittelee;)

Bloh kirjoitti...

Niin totta, joka kohta :)

inkivaeaeri kirjoitti...

Täyttä asiaa!

Lila Lakka kirjoitti...

Maarit: ♥ ♥ ♥
Sehän riittää kertomaan olennaisen. =)

Mummo: Sama fiilis tuli omaa tekstiä lukiessa, joten oli pakko lisätä loppukaneetti. Juu ei, tämä ei lopu tähän. Lilalla on vielä paljon lakkaa sudittavana ja paljon ajatuksia jaettavana. =)
Kiitos linkityksestä! Olen nöyrä tämän kunnian edessä. ♥

Bloh: Ei voi muuta kuin kiittää! =)

Inkivaeaeri: Puhut harvoin, mutta asiaa... ;D

Heidi Nurminen kirjoitti...

Mahtava teksti ja huisin hauska blogi! :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos Heidi! Kiva, että piipahdit. =)

kirjoitti...

Aamen :)

Lila Lakka kirjoitti...

*tykkää* =D
Aamen. ♥