maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kynsilakkapullopidike

Tarinahan alkaa siitä, että erinäisten sattumusten summana jouduin eBayhin...
EvilBay, tuo kaikkien shoppailuhimoisten ja masentuneitten taivas ja h***etti.
Tapasin siellä seikkaillessani kumisen esineen, johon lakkapullon saa kivasti nököttämään sopivaan kaltevuuteen lakkailun ajaksi. Jipii, rukouksiini on vastattu.
Sitä sitten miehelle selittämään, ja visioimaan, että se voisi olla sellainen hauenleuka-tyyppinenkin ratkaisu, pääasia, että siihen mahtuu isotkin lakkapullot. Mies jäi sitä asiaa sitten jalostamaan, tai niinhän mä ainakin luulin, kunnes selvisi, ettei se muistanut enää koko asiaa, saati sitä, että olin asiasta puhunut hänelle. Miehet. huoh. Kului kuukausi jos toinenkin, ja välillä jo virtuaalihypistelin niitä eByn kumitötsiä, en kuitenkaan jalostanut tilausajatusta käytännön tasolle koskaan.
Nooh, aihe eskaloitui menneellä viikolla, kun joku linkkasi kynsikoristelu-ryhmään puolipallon mallisen tellingin, jossa lakkapullo pysyy pystyssä vaikka kuinka keikuttelisi. Minä sitten innoissani sitä miehelle näyttämään ja hehkuttamaan. Siitä sitten selkeästi miehellä alkoi raksuttamaan, ja nyt tiesin, että vihdoin alkaa tapahtumaan. Kului muutamia päiviä, eikä taaskaan tapahtunut yhtään mitään asian hyväksi. Mulla oli tässä välissä kyseiset eBayn kumitötsät jo ostoskorissa, mutta jäivät kuitenkin rannalle ruikuttamaan. Taitaa olla Intian Valtameren aallot, mitkä sitä rantaa huuhtoo.
Lauantaina alkoi taas näkymään valoa tunnelin päässä, kun käytiin muutamat työkalukaupat läpi, poikkesimme ruokakaupassa, ja lopulta tupsahdimme askarteluliikkeeseen. Mies hamstrasi muutamia raaka-aineita valmistamiaan tuotteita varten. Ihan tarkkaan en kaikkien niitten esineitten loppusijoituspaikkaa edes tiedä, mutta miehellä näytti olevan selkeät visiot niistä, ja sehän on pääasia. Mä olen vain loppukäyttäjä ja jään odottamaan valmista tuotetta.
Tai no, prototyyppiä ensin, siitä se lopputuote lähtee kehittymään.


Tätä kirjoittaessa pieni kissaneitokainen sirosti tassutteli tyttömäiseen tyyliinsä kuistilta, mitä kautta kissanroikaleet kulkevat ulkoiluaitaukseensa, suussaan päästäinen. Yritin katkaista hänen hyvin alkaneen matkansa peremmälle asuntoon, mutta epäonnistun pahemman kerran ja neitokainen tiivistää askellustaan päästäkseen mahdollisimman pikaisesti ohitseni. En lähde katsomaan, mitä neitokaisella on mielessään, vaan jatkan kirjoittamista. Se on virhe, sillä neitokainen palaa alta minuutin takaisin, jolloin mun on pakko lähteä katselemaan, mihin hän mahtoi saaliinsa viedä. Mulla ei siis ole hajuakaan, missä asti asuntoa neitokainen saaliinsa kanssa kävi, joten sen etsiminen on ehkäpä turhinta puuhaa. Neitokainen palaa takaisin asuntoon ja asettuu näköttämään sängyn alle ja murisee paikalle saapuville lajitovereilleen, mistä oletan löytäväni päästäisen sängyn alta. Mutta ei, sängyn alta ei löydy päästäistä, vain pari kuivunutta kissanoksennusta, joita en rupea tässä kohtaa siivoamaan, koska mulla on kirjoittaminen kesken. Otan kolmannen närästyslääkkeen ja jatkan kirjoittamista. Päästäisen jäädessä kateisiin, ainakin toviksi, toivon todella, että se oli heittänyt henkensä ennen sisälle köijäämistään. Löytänen sen muumioituneena jonkun mööpelin alta. Toivottavasti sieltä, enkä esim. sängystä. Päästäisiä tuntuu tänä vuonna olevan sankoin joukoin, koska niitä on tässä eräinä aamuina ollut kaksin kappalein keittiön lattialla. Päästäisen maku ei ilmeisimmin hivele kissojen kulinaarisia mieltymyksiä, kissat vain leikkivät ne hengiltä ja kiinnostus lopahtaa eläinparan heittäessä lusikan nurkkaan. Niiltä sijoiltaan päästäisiä saa sitten poimia ja heitellä pihalle siilin evääksi. Tosin en ole ihan varma siitäkään, syökö siilit niitä sen enempää kuin kissatkaan.
Haen jääkaapista Mövenpick-jogurtin, mikä muuten on ihan törkeen hyvää. Harmi vaan, ettei sitä raatsi ostaa kuin silloin tällöin hyvin harvoin. Suosittelen kuitenkin lämpimästi maistamaan. Hakiessani neljännen närästyslääkkeen, kuulen aamun ensimmäisen junan kolistelevan ohitse ja kelloa katsottuani totean sen olevan noin puoli tuntia aikaisemmassa kuin normaalisti. Tosin yleensä tähän aikaan aamusta en ole edes kuuntelemassa sen menemisiä, joten voihan se olla nykyään junan normiaikataulukin.No mutta, palatakseni siihen alkuperäiseen aiheeseen... Eilen se sitten tapahtui. Nukuin tai ainakin olin nukkuvinani pitkään. Tosiasiassa selailin kynsikoristekippiksen huutokauppakohteita ja yritin olla sen enempää puuttumatta kyseiseen tapahtumaan, tosin huonolla menestyksellä. Viimein tajusin, että mies onkin kömpinyt jo pajalle, ja laskeuduin alakertaan. Siinä jo aamupäivän aikana mies kiikuttaa omalta pajalta ensimmäisen prototyypin kynsilakkapullopidikkeestä. Pientä hienosäätöä se kaipaa sen osalta, minkä verran pehmustetta kynsilakkapullolle tarkoitetussa kolossa on. Ensimmäiseen versioon China Glaze jämähtää kuin tauti, mutta OPI putoaa, kun pidikkeen kääntää ylösalaisin. Tositilanteessa on varmasti hyvin harvinaista, että pidike jostain kumman syystä olisi ylösalaisin, mutta ilmeisesti pahimpaan on varauduttaava, ja seuraavassa pehmusteversiossa pysyy jo OPIkin tiukasti paikallaan em. asennossa. Mainiota. Kai...
Ensimmäinen prototyyppi on siis valmiina testattavaksi, ja toivon hartaasti sen joutuvan tositoimiin tänään, eli toivon jaksavani putsata vanhat lakat ja saavani lakattua kynnet, koska huomenna on taas palattava työpöydän ääreen.
Palannen aiheeseen myöhemmässä päiväkirjamerkinnässä.


Tässä eräänä päivänä törmäsin FB:n kummallisessa maailmassa neitokaiseen, joka tarjosi mulle ostettavaksi Avonin tuotteita. Jokusen purtilon sieltä purkkimerestä huolella itselleni valitsin, kun nyt viimein pitkästä aikaa pääsin Avonin tuotteiden ääreen.
Ja nyt Laura et sano siitä määrästä niinku yhtään mitään. Tyst ny! =D
Olen aikaisemmin käyttänyt mainittuja tuotteita, mutta sattumuksien summana kadotin myyjäyhteyden, enkä enää löytänyt korvaavaa yhteyttä. Onneksi nyt on taas yhteydet kunnossa ja pääsin täydentämään purtilovarastoani. Niistä sitten jossain vaiheessa lisää tarinaa, kunhan kotiutuvat.
Mutta jos sinä olet kiinnostunut kyseisen yhtiön tuotteista, ota empimättä yhteyttä Lauraan. Hän varmasti neuvoo ja palvelee. Yhteystiedot löytyy linkin takana olevlta sivulta.
Ja tämä oli ilmainen mainos, josta hyödyin mielihyvän verran. =D

Tässä kohtaa haen viidennen närästyslääkkeen ja alan laskemaan strasseja, olenhan massamyyjä ja myyn roinaa voitontavoittelumielessä. Eilinen "myynti" oli ihan kokonaista 6 euroa, että en tiedä, mihin tuon summan sijoittaisin. Jätetään tässä kohtaa laskematta, kuinka paljon onnistuin tuhlaamaan Kynsikoristelukikirpan huutokaupassa... =D

13 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Hihi, hymyilyttää toi sun tarina! Kirjotat niin kivasti :)
Ihan mahtava toi teline! Ja jos vielä pysyy tuollaisessa kallistetussa asennossa, sitä parempi. Ainakin puolityhjien pullojen kanssa. Mutta miten on, pyöriikö se tuolleen kallellaan? Jos tekis sinne sivuunkin sellaisen suoran alueen, niin jäis paikalleen..?

Lila Lakka kirjoitti...

hih, kiva, jos viihdyt(tti). =D
Se pysyy kallistetussa asennossa, koska siellä on tasaiset kohdat sitä varten eri kohdissa, joten ei pyöri vaan pysyy nimenomaan pakoillaan. =)

eekku kirjoitti...

hauskaa tekstiä ja kiva teline

Sissi kirjoitti...

Mun pitää klikkailla koriini se ebay-versio, sillä on tosi ärsyttävää jos etenkin päällyslakka on vajunut ja pulloa joutuu kesken lakkailujen kallistelemaan. Värilakoillahan tätä ei tapahdu koska mikään pullo ei ikinä ehdi vajua niin paljon....

Miracle kirjoitti...

Jätän pienen pieniä tassunjälkiä, 16 kappaletta... <3 Mulla ONNEKSI oli kädet täynnä työtä eilen etten ehtinyt huutikseen lainkaan. :) Ja yritän etsiä aikaa kuvata uudelleen omat myytävät tuotteeni että pääsen äkkirikastumaan kuten sinäkin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Löytänen sen muumioituneena jonkun mööpelin alta" :'D

munkin mielestä kirjoittelet tosi kivasti :)

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Kiitos! =)

Sissi: Yritän vielä tänään ehtiä tstaamaan telineen tositoimissa, meinaa vaan tunnit loppua kesken tästäkin vuorokaudesta.
Nimenomaan alus- ja päälilakkojen kanssa ongelma on pahimmillaan, ne kun tuntuu vajuavan ihan silmissä. Mies ei ongelman laajuutta pysty ymmärtämään, vaikka kuinka selittäisi. =D

Miracle: Oooooooooooi, miten paljon pieniä tassunjälkiä! =D
Meillä on 24 tassunjälkeä, mutta ne ei oo kovin pieniä, ainakaan kaikki. ♥
Juu, sinne vaan rikastumaan, suosittelen! Joudun jo ehkä kohta jättämään päivätyön, ku oon tossa tänään pakannut kirjekuoriin taas jo 8 euron edestä tavaraa. Kuvaa hyvin tätä harjoittamani massamyynnin laajuutta... ;D

hepe: No niitä löytyy muumioituneena ties mistä, kun en mä joka päivä nuohoa kaikkia mööpeleitten alusia. Yksi päästäisen raato näyttää olevan eteisessä, mut en ehtiny sitä vielä ulkoistamaan. =D

Jenni kirjoitti...

Olis tosi kiva tietää miten tommonen on tehty ja mitä siihen on käytetty. Jos vaan raaskit kertoa. :P Tuolle meinaan olis todellakin käyttöä! :) Itsekin kun olis tollaselle käyttöä ja tuo miekkonen ei oikein tahdo tajuta, että miks. :D

Lila Lakka kirjoitti...

Kaikkia liikesalaisuuksia en luonnollisesti pysty paljastamaan, mutta sehän on puolipallo, mihin on kaiverrettu reikä kynsilakkapulloa varten ja pyöreällä puolella on tasaisia kohtia, minkä varassa laite pysyy paikallaan pitäen pullon kallellaan. =D
Miehet ei vaan tajua. =D

SaraCupCakez kirjoitti...

Hehe, ihana kun se mies on taas näperrellyt pajallansa :D

Ja pieni suloinen kissa leikkinyt vähän päästäisen kanssa ;D

Lila Lakka kirjoitti...

Mies jaksaa yllättää.
Mulle on tulossa aivan ihana hylly, mutta taidan laittaa siihen kynsilakkojen sijaan Muumi-astioita tai jotain muuta ihanaa. =)

Joku pieni suloinen oli yksi yö innostunut maistelemaan päästäistä, ja keittiön lattialla könötti pelkkä päästäisen PRC. Jännää tää maalla asuminen. ;D

hannele kirjoitti...

Hauska teline, pakkosaada :P Linkkaatko ebay-linkin, jossa näit vastaavia?
Mun bf ei kyllä väkerrä mulle mitään tommosia, itselleen vaan kaikkea :/ Lucky you!

Lila Lakka kirjoitti...

Siitä oli tarinaa FB:n Kynsikoristelut-ryhmässä viime kesänä. En valitettavasti muista enää yhtään, mihin linkki viittasi. =)
Viimeisin rakentelu on varmaan Muumikulhoille oma hylly. Omalta pajalta tulee lähes mitä vaan, kun metallimies sattuu sille tuulelle. =D