torstai 7. maaliskuuta 2013

Tiikeri = kissa

Paitsi tämä Tiger on shoppaholistin taivas. Tai ainakin hyvin lähellä sitä.
Pahapaha paikka. Älkää menkö sinne, tai rahanne katoavat välittömästi.
Tässä muutama varoittava esimerkki, jotka kertyneet kahdella eri piipahduksella.


Pari isohkoa pyykkipoikaa. China Glazen kynsilakkapullo kertomassa mittasuhteista.
Kynsilakkapulloa ei vahingoitettu kuvauksissa.


Magneeteilla kiinnitettävä säilytyskori ja lila kynsiharja. ♥


Saa sieltä kynsilakkaakin. Merkkiä ei varsinaisesti ollenkaan, mutta sävynumerot löytyivät kuitenkin pullonpohjasta: 24 ja 30.


Yhen tämmösen sain parhaalta kynsilakkaystävältäni joululahjaksi, ja nämä olin ostanut jo ennen sitä. Merkkinä ilmeisesti vain Tiger, eikä sävynumeroista mitään käryä.
Mutta riittävästi daimondeja korkissa ja lilaa lakkaa, se täyttää Lilan vaatimukset...


Keittiösieniä. Täytyy nyppiä vihreät tuolta välistä pois ja luovuttaa ne jollekin, joka niitä osaa arvostaa. Turkoosit kylpyhuonekäyttöön ja siivoukseen, ja lilat keittiöön paraatipaikalle.


Toisen kerran oltiin liikenteessä miehen kanssa. Nooh, vaihteeksi laventelinsininen kynsiharja.
Ei meiltä ainakaan noi kynsiharjat ihan helpolla lopu...
Miehen valitsema setti kyniä: sininen, punainen ja violetti. Oletin, että violetti on mulle ja loput annoin miehelle. Kynä on hieman paksumpi kuin normi kuulikset, ja kärjessä on vielä kuminen kohta, mistä saa hyvän otteen. Mulla on hieman reumaan viittaavia ongelmia, ja tommonen paksumpi kynä tuottaa kirjoittaessa vähemmän kipua. Täytyy testata oikein tositoimissa kyseinen yksilö, ja käydä hakemassa niitä toinenkin setti.
Nooh, tuo alimmainen lila jutska... Se on myös kynä. Siinähän sitä mainittua paksuutta myös löytyy ja otteen saa hyvin vaahtomuovimaisesta pinnasta.
Lisäksi siihen syttyy kirjavat vilkkuvat valot !!! OMG !!! Tää on jopa mun mielestäni ehkä tän hulluuden ruumiillistuma. Kasvaakohan minusta ikinä ees vähän aikuisempi?
...toivottavasti kuitenkaan ei... Hulluna on hyvä olla.


Uusi harrastustarvike. Lamppu klipsukiinnityksellä ja taipuvalla varrella.
Kiinnitin siihen jo päivänvalolampun valmiiksi. Sen kanssa on sitten hyvä kuvia ottaa.
Edellinen kirppikseltä ostamani lamppu lähti jo uuteen kotiinsa, kun se soveltui paremmin kuvaustarpeisiin siellä. Tämä on nyt täydellinen mulle. Eikä tuo värikään satuta herkkää värisilmääni. ;D

6 kommenttia:

Tiia Minttu kirjoitti...

Tiger on aivan kamala paikka! Sieltä _aina_ tarttuu jotain mukaan, vaikka kuinka "menisi VAIN katselemaan". Meillä Tiger on tossa lähimmässä kauppakeskuksessa, missä muutenkin käydään kohtuu usein niin voi elämä kun tarttee itteensä oikeen repiä toiseen suuntaan :D :D TOSIN Tiger oli AINOA paikka, missä myytiin minun silmääni sopivaa, täysin mustaa hiirimattoa! Että on se Tiger joskus päivän pelastajakin :)

Lila Lakka kirjoitti...

Se on !!! Miksi tollasia on ees perustettu. Mu mielestä sellainen on suorastaan laitointa toimintaa. Pöyristyttävää... ;DDD

Tosin: eilen kävi IHME, ja kävin Tigerissä ostamaat mitään.
Olen ehkä pahasti kipeä ??? ;D

kirjoitti...

Minä vasta löysin tigerin viime Helsingin reissulla :) onneks ystävä ei ollu vieny mua aiemmin sinne :D nytki vasta kotimatkalla ja olin tuhlannut ( onneksi ) suurimman osan rahoistani :)) Parempi ku Ikea :D

Lila Lakka kirjoitti...

Ehdottomasti parempi kuin Ikea !!! =D
Eilen siellä käväistessäni, oli tullut uusia kevät- ja pääsiäisjuttuja. Siellä vaihtuu valikoima tämäntästä, joten siellä täytyy poiketa säännöllisesti, ettei mene mitään sivusuun. ;D

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia,ja niin tigerissä kyl aina jotain tarttuu mukaan

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. =)