tiistai 12. maaliskuuta 2013

Krääsä krääsempi krääsin

Mukaani tarttuu kaikkea muutakin kuin sitä, mikä juurikin olisi tarpeellista.
Olen tiedostanut asian, mutta koska sen takia ei koskaan ole jäänyt mitään tarpeellista ostamatta, en tiedä tartteeko asialle sen enempää tehdä mitään. Mielestäni ei.
Tässä taas viimeaikaisia löydöksiä.


Clas Ohlsonilta uudet puutarhakäsineet. Sen jälkeen, kun kämppis asettui taloksi, mun pihailuhanskat ovat kummasti katoilleet, tai parista on vain toinen tallessa. Ehkä tämmöset söpsemmät ruusukuosiset pysyy vähän paremmin tallessa.
Täytyy ehkä keksiä niille joku uusi jemma. Joku lukollinen kaappi vaikka...


Biltemasta erikokoisia strasseja. Tuskin näitä kynsille voi liimata, mutta jotain söpsää näillä voi koristella. Olivat vain euron/arkki, joten jouduin ottamaan mukaan yhden jokaista settiä.


Clas Ohlsonilta taskulamppuja noin 10 euroa/3 kpl. Viime kesänä Robbarista ostettu pinkki jo pimahti ja mies on varmaan omansa jo kadottanut. Miehelle tosta punainen, itselle pinkki ja tummanharmaasta voidaan sitten neuvotella aikanaan.


Johtotähteen uudet ventiilinhatut, jahka vaihdetaan siihen kesärenkaat alle.
Harmittaa, kun pyöränmuttereita on myytävänä ihanissa väreissä, mutta tietysti mulla on just sellanen auto, minkä renkaat tulee pulteilla kiinni, ja pultteja ei oo tietenkään myytävänä söpsänvärisinä. Ehkä nää hatut hieman lievittää asian aiheuttamaa tuskaa...


Munaa foliossa. Ihan yhtä hankalia avattavia kuin ennenkin, mutta tässä pussissa ei ilokseni ollut yhtään vihreällä foliolla päälystettyä munaa. Nää ei oikeestaan oo kyllä krääsää, eikä niistä jää kuleksimaan mitään nurkkiin, mutta laitoinpa ne nyt tähän, kun sattuivat siinä kuvattavana olevan ja pääsiäinenkin alkaa lähestyä, ja kaupat on tulvillaan tipua ja munaa ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää.

3 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

Hehe, sun olis pitänyt ostaa noita ruusuhanskoja enemmänkin, jos vaikka mies innostuukin tosta kuviosta :)

~M~ kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani:D

Lila Lakka kirjoitti...

Sara: haha, löytäiskin sille mieluisia hanskoja, ni jäis mun hanskat rauhaan. Omansa se hukkaa ties minne, eikä varmaan ruusukuvioinnit paljon haitta, kun hanskantarve iskee... ;D

~M~: Kiitos. ♥
Mun omituisuuksia voit kurkata osoitteesta: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/02/olen-omituinen-ja-tiedan-sen.html