lauantai 9. helmikuuta 2013

Romantic Intermezzo

Taas ihan älyttömän hyvä lakkausidea.
Näin sieluni silmin kuin kaaaaaaaaaaaaauheen kaaaaaaaaaaaauniit kynnet mulle tulisi.
Vaihteeksi sellaset herkkikset. Ja länttäisin niihin herkkiksiin sitten jotkut ihan älyttömät olio-siirtokuvat. Tästä ei kyllä idea voisi enää parantua...


Eli OPIn Alpine Snow:n päälle kahta eri valkoista, missä kummassakin näkyy tietystä kulmasta vaaleanpunainen shimmer. Chanelin Intermezzon bongasin heinäkuussa Emotionin alelaarista.
Avonin Romantic luonnollisesti Avonilta ja siitä löytyy päiväkirjamerkinä, jossa jo totesin kokeilevani tätä yhdistelmää joskus. Ups, pikkusen venähti se "joskus". Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...


Chanel on Chanel, ja siitä ei pysty mitään huonoa sanomaan.
Levittyy kauniisti ja kuivaa nopeasti. Peittävyyttä en tähän kohtaan edes testannut.
Avon on uskomattoman pieni putelinruippana pikkuruisen sutinsa kanssa, ja sillä sain oikein tehdä töitä, että sain riittävän määrän lakkaa nousemaan kynnelle. Pikkuisen liian tuskainen toimenpide, mutta noin muuten Avonista ei jäänyt mieleen mitään erityisen huonoa.


Pari kerrosta näitä ihanuuksia kynsille. Totuttu tapa: Chanelilla toisen kätösen peukku ja nimetön, ja toisen käden etu- ja keskisormi sekä pikkurilli. Ja Avonilla päinvastoin. IhQ! En vaan kirjoittanut mihinkään ylos, kumminpäin lakat meni, enkä sitä tietysti enää yhtään muista, enkä pysty mistään päättelemään, koska sävyt ovat tosiaan täys-dupeet, kuten kuvittelinkin.
Seche Vite -Se Ainoa Oikea <3- päälle.
Kuivuminen ja ihanan kaunis kiiltävä pinta on taattu.


MUTTA mitäpä sitten tapahtui...
Toinen näistä muuttui KELTAISEKSI !!!
Ziiz. Pahoin pelkään, että kemiallisen reaktion uhriksi joutui Chanel, mutta koska en lakkausjärjestystä pysty itselleni todistamaan millään, en lähde suorilta sitä asiasta syyttelemään.
Oli kumpi tahansa, ainoat sallitut dupeet tässä kokoelmassa on liloja, joten Avon saa lähteä kierrätykseen, olkoonpa kuinka nätti tahansa, koska Chaneleista mä en luovu.
Todellakaan. Ainakaan kovin helpolla. Nih.
Ja niitä siirtokuvia en näille koskaan liimannut. Lähtivät poistoon. Mokomat keltaiset.


Mulla oli perinteisetkin pullokuvat otettuna näistä, mutta eihän niissä ollut mistään vaaleanpunaisesta tietoakaan. Onneksi eräänä päivänä sattui valaistus kohilleen, ja tuo mun kynsitarvikesalkku sopivaan kohtaan, ja sain tuollaisen ex-tempore -kuvatuksen pulloista.
Joskus sitä onnistuu ihan vahingossa. ;D

PS. Lila saa ensi viikolla uuden harrastuskaverin. Ne on siellä puodissa eilen koko päivän sitä pakanneet, ja illalla tarkistelin vielä statusta, niin siellähän luki jo, että postitettu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK, Lila on niin innoissaan. Siitä lisää ensi viikolla.

Hyvää viikonloppua muruset, pysykää sisällä kaakaomukin ja villasukkien keralla,
ja nukkukaa paljon ja pitkään, että jaksatte. Halipus <3

4 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Ompa outoa, että muutti väriään tuolla tapaa. Kynsilakkamagiaa :D

Mä ainakin ajattelin ottaa tän viikonlopun just tuolla ohjeella. Olla vaan ja ihmetellä, nukkua päiväunia ja syödä hyvin <3

Lila Lakka kirjoitti...

Mun käsissä lakat näköjään tekee jänskiä asioita: INM ei kuivu koskaan ja Seche värjää keltaiseksi. Ja jännää on se, että se värjäs vaan toisen noista, toinen oli juurikin niin herkkis ja kaunis kuin olin koko manin kuvitellut.

Se on oikein !!! Peukkua sille.
Olet rentoutumisen ansainnut. Lepää hyvin. <3

Poitsujen äiti kirjoitti...

Hei!

Myisitkö Intermezzon minulle?
Olen metsästänyt sitä ikuisuuden ja ei löydy. Rakkauslakka, jonka kulutin loppuun-

Lila Lakka kirjoitti...

Laita sähköpostia lilaalakkaa (ät) gmail.com, niin neuvotellaan. =)