tiistai 26. helmikuuta 2013

Mikäs se siinä

Esitin jälleen vienon toiveen, ja mies sen toteutti. Omalla tyylillään...
Näytin laudan palaa, ja sanoin, että jos vaikka siihen lautaan saisi kaiverrettua kaksi vaikkapa pyöreää koloa, jos pyöreä on helpointa toteuttaa, niin saisin mm. kynsinauhaöljypullon pysymään paremmin pystyssä, kun yleensä datailen, lakkailen kynnet ja hoidan käsiä tässä sängyllä.
Niin vaatimaton ja pieni toive. Illan mittaan kynsinauhoja oljytessäni siemailin hieman siideriä ja esitin jatkotoiveen, että siinä laudalla olevat kolot olisivat tölkin/pullon pohjan kokoiset, jotta saisin siinä pysymään myös juoman pystyssä. Kerrassaan mainio idea, vaikka itse sanonkin.

Tölkkiteline

Mieshän on tuollainen luova persoona, jolta hyvät ideat ei tunnu loppuvan, ei sitten niin millään.
-Meillä on sellasta kivilevyä, siitä sais hienon, ja se ois painava, ja ... ja ... ja...
Kyllä kulta, tee se sitten kivestä.
Siellä hän vietti sunnuntaipäivän autotallissa poraamassa ja sorvaamassa ja jyrsimässä tai mitä lie sitten olikaan, mutta tämmöinen sieltä illan hämärtyessä kotio pelmahti.
Ja samainen kapine hoitamassa virkaansa. Kylläpä onkin taas kätevä peli.
Toi Golden Capin Wicked -siideri on muuten aivan törkeän hyvää !!! omnomnom...

In action

Sitten asiasta tuhkakuppiin.
Postasin aleostosten seassa Cutrinin hiusöljyn, ja ihanainen Lunalii kiinnostui asiasta enemmänkin.
Siitä innostuneena minä innostuin asiasta enemmän, ja päätin tehdä kyseisellä hiusöljyllä testiviikon.


Tähän mennessä olin käyttänyt sitä vain pari kertaa hiuksiini, joten kauheasti käyttökokemuksia ei ole ehtinyt kertymään. Sen verran kuitenkin, että niin minun kuin Lunaliin epäilykset ÖLJYN levittämisestä hiuksiin osoittautuivat varsin kaukaa haetuilta. Ohjeen mukaan öljyä annostellaan pieni määrä kämmeniin, levitetään kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Öljyhoidon annetaan vaikuttaa hiuksiin kevyesti hieromalla. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti.

Kampaajan ohjeiden mukaan öljyä pitäisi käyttää joka päivä, ja käyttämättömänä se ei kuulema tehoa... Ihme juttu...
Lasisessa pullossa on pieni tötterö pullonsuulla estämässä aineen holahtamista turhan runsaasti kerralla, ja öljyä saakin aika huolella ravistella pullosta tulemaan, eikä silti saa aikaan minkäänasteista öljykatastrofia. Ravistelen öljyä pienen lorauksen kämmeneen, hieron kämmenten välissä ja levitän hiuksiin. Laitan öljyä kaksi kertaa kyseisen lorauksen yhdellä istunnolla, koska mulla tätä pehkoa riittää. Öljy ei nimensä mukaisesti ole kuitenkaan rasvaista, ja pelkoni tyynyn ja kauluksien rasvaa tihkuvasta olemuksesta ei ole toteutunut, vaan öljy imeytyy nätisti hiuksiin. Lopun käsiin jäävän öljyn hieron käsiini, eikä sitäkään tarvitse erityisesti kätösistä pestä pois. Ihmeellinen tuote. Rasvaton öljy... =O

Mulla on jo pitempään ollut käytössä Cutrinin Curlism-shampoo ja juurikin loppui saman sarjan Curlism-hoitoaine ja aloitin joulukuussa postaamani Cutrinin Green Conditioner-hoitoaineen.
Pesen hiuksiani pari kertaa viikossa, enkä ole sen useampaan pesuun tuntenut tarvetta.
Hiukset ovat edellisen permanentin jäljiltä hyvin kuivat ja harottavat, kuten kuvasta näkyy.
Permanentin jälkeen hiukset on kertaalleen kampaajalla värjätyt, josta on noin reilu kuukausi kulunut kuvanottohetkellä. Kuvanottoa edeltävänä iltana hiukset on pesty ja kuva otettu vertailun vuoksi ennen öljyhoitokuurin aloittamista. Kuvan ottamiseen sain kämppikseltä apua, ja olisinpa vain saanut ilmeen tallennettua kameraan...
-...että hiuksista kuvia, siis niinku tästä takaa... jaaha...


Hahahaa, bloggaamisen seurauksena voi mitä vain tapahtua ja kaikkeen on syytä varautua... ;D

Palaan asiaan kuvan kera noin viikon päästä.
Halipus ♥

8 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Hahaa, lakkapulloteline! Mulle kanssa tuollainen :D Vaikka lakkaankin pöydällä niin olen kamalan onnettomuusaltis :D

Kiva kun testailit tota "öljyä", oon edelleen kyllä sitä mieltä, ettei sen pitäisi olla nimeltään öljy jos se ei ole rasvaista :D
Kiva kuulla, että se oikeasti toimii tuolleen, koska mulla on aika kuluneen oloiset hiukset, niin voisi melkein jossain vaiheessa kokeilla :)

SaraCupCakez kirjoitti...

Haha, hauska mies, hyvältä toi teline näyttää :)

Annukka kirjoitti...

Kyllä mies on nyt ollut ajan hengessä.
Kivitelineen voi jäähdyttää pakkasessa (pysyy ciideri kylmänä) tai vaihtoehtoisesti kuumentaa (rommikaakaota varten?). Näpsä peli.

Ihanan paljon tukkaa sulla. Mun hiukset on niin luirut, että kuivuu, kun kerran hönkäsee :).
En vois kuvitellakaan laittavani niihin öljyä.

Lila Lakka kirjoitti...

Lunalii: Pakkohan sitä oli ruvettava testaamaan oikein itekin, kun sitä nyt pullollinen on ja toi hiuspehko on tollanen harakanpesä. Josko vaikka hyötyisi itsekin. =D

Laitetaanko teline tilaukseen?
Kivilevyä vielä on tallissa. =)

Sara: No sano älä muuta. Ja teline on kerrassaan mainio kapine! =D

Annukka: No sinähän sen sanoit !!! Kylmennys/kuumennustoiminnot ja kaikki, Erittäin kehittynyt versio. ;D

Kiitos. =)
Mulla menee monta tuntia, ennenkuin toi pehko kuivunut. Permanentti antaa vähän ilmavuutta, mutta muutoin mulla tosi painava hius, ja vielä kun se on noin pitkä, ni melkoista tuskaa myös kuumuuden kanssa, eikä meinaa löytää tarpeeksi isoja hiushärpättimiä, millä sen saisi hetkittäin kahlittua paikoilleen. =)

Annukka kirjoitti...

Kadehdittava ongelma :).
Mulla tuppaa tukka olemaan ohuutensa takia enempi päätä pitkin, ja mies aina kysyy, että "Kato, kampasikko porsaankyljyksellä ?" ;D.
Silläpä hyvinkin.

Lila Lakka kirjoitti...

Joo, meillä kaikilla on omat ongelmamme... Varsinkin näin talvella kun toi pehko kaikista öljyämisistään ja hoitoaineistaan huolimatta turhan sähköinen, ja aina se on kassin hihnan alla, kun kassin heittää olalle, ja ja ja... ;D

No, toi ei ollut kyllä kovin kauniisti sanottu. Edes miehen suusta... murrr.
Ootko koskaan kysyny, että auttaisko joku tyvipermanentti tai muu vastaava antamaan hieman kohotusta? =)

Annukka kirjoitti...

En suutu mistään, koska mies ei koskaan tarkota pahaa. Ennemminkin kehuu vähän kiusallisuuten asti :).
Ja tää littana jotenkin niinku sopii mulle ;D.

Mun on nyt ihan pakko kertoa sulle, että tänään ostin S-marketista lilan kynsiviilan ja harkitsin Lilaa Lakkaa :). Rohkeus kuitenkin petti, mutta hauska huomata, kuinka mukavien ihmisten kivat tekstit vaikuttaa positiivisesti..

Lila Lakka kirjoitti...

Ooo... Lila viila !!! IhQ! =)
Kieltämättä blogistanian ihanien ihmissten asiat kulkee mukana tuolla oikeessa maailmassakin, kun joudun välillä poistumaan Lilalandiasta.
Kun näkee jotain, mitä joku on juuri postannut tai mitä joku on kertonut himoitsevansa. =D