maanantai 18. helmikuuta 2013

Alelakkaa

Tulipa pyörähdettyä tammikuussa hieman kurkkaamassa alelaarien tarjontaa.
Ihan vähän lähti mukaan, ja ostamisen iloa tunsin myös niistä, jotka jo lähtivät uuteen kotiin, ja niitä en tässä esittele. TerQi, rakas paras kynsilakkaystäväni! ♥

Citymarketin essie-kaksi yhden hinnalla -tarjouksesta jouduin vielä kaksi putelia tuomaan kotio, koska olosuhteiden pakosta jokatapauksessa jouduin käymään siellä uudelleen.

essiet

good to go -pikakuivattava. En tiedä, miksi häröilen näitten pikakuivattavien kanssa, koska olen Seche Viten hyväksi itselleni todennut. Nooh, siinä se nyt kuitenkin on, ja menee testaukseen aikanaan.
essie Splash of Grenadine. Tää oli oikeestaan ainoo jäljellä olevista sävyistä, mikä enää kutsui vienosti mun nimeä.

Sekalaista sakkia

Depend 223, leimailutarkoituksiin Kicksistä täyteen hintaan.
IsaDora Smoky Grey, jostain alelaarista, kun tyksin kovasti IsaDoran laadusta ja sudista.
SallyHansen Lady Luck, jostain alelaarista, glitteri vaan on ♥.
Make Up Store Vanja, Kicksin alelaarista puoleen hintaa. Kuulema The Lakka. Pitihän se tavatessa ostaa.

Rimmeleitä

Rimmel London Metal Rush 80 Purple Reign, en muista mistä. Violetti oli pakko ottaa matkaan. Hassua on se, että samalla merkillä on toinenkin samanniminen violetti lakka. Onko jotenkin mielikuvituksen puutetta, vai onko tarkoituksella kaksi samannimistä, mene ja tiedä.
Rimmel London Metal Rush 70 Gold Save The Queen, Sokoksen alepöydästä. Mun mielestä löysin näistä sen kolmannenkin Metal Rushin, mutta en nyt tähän hätään löydä sitä.
Rimmel London Precious Stones 001 Diamond Dust, Anttilan alesta. Jos mies ois ollu mukana, se ois pakottanu matkaan myös punaisen Precious Stonesin, mutta nyt olin yksin ja otin mukaan vain tuon.

GOSHia

GOSH 555 Silver, 554 Gold ja hyvin jännittävän sävyinen 602 Mystical, jossa nude/beige pohjalla ja violetti shimmeri. En saanut mihinkään kuvaan vangittua sen jännittävyyttä. Alelaaristakin kuvittelin nappaavani beigen, mutta onneksi uhrasin sille uudemman silmäyksen, ja sen koommin en ole saanut siitä silmiäni irti.

Lisää GOSHia

GOSH 612 Galaxy, hyvin jännittävä sävy tämäkin, eikä kuva kerro siitä puoliakaan.
GOSH 004 Neon Baby ja 006 Attitude. Pinkki ja sininen. Veikkaan, että pinkkejä alkaa olla jo yli oman tarpeen, mutta jostain syystä niitä edelleen tuntuu meille pesiytyvän.
GOSHit Emotionin, Sokoksen ja Sokos verkkokaupan alesta.

OPIa

OPI I Dont Give A Rotterdam, Holland-kokoelmasta. TerQi Hollantiin! =)
Jewel Of India, hyvin viehättävä punainen sinisellä shimmerillä.
Diva of Geneva, hyvin viehättävä viininpunainen.

Lisää OPIa

OPI James Bond eli Skyfall -kokoelma viime syksyltä. En tajua, miksi nämä olivat puoleen hintaan, vaikka kokoelma on vasta ilmestynyt. En valita en. Siitä valitan, että kokoelman glitterilakka on joka paikasta loppuunmyyty jo heti kättelyssä. mrrrrrrrrrr...
Casino Royale, livenä ei ihan noin kirkas kuin kuvassa, vaan enempi viininpunainen creme.
On Her Majestys Secret Service, sinertävä joku, missä on jotain hittuja.
The Wold Is Not Enough, punertavahko ruskeahko, missä myös jotain hittuja.
OPIt Sokoksen ja Emotionin alepöydistä.

Kynsilakkojen koostumustietämykseni on huikaiseva. ;D
Lisäksi veikkaan, että kuitenkin ostan lakkoja maltillisemmin nettikaupoista ja eBaysta kuin livenä kauppojen alelaareista. Nettikauppaan kerään wish-listaa ja sinne kertyy vain ehdottomasti halutuimmat yksilöt. Alelaareista kahmin lähes kaikki, mitä syliin mahtuu ja loput kainaloon.
En vain pysty hillitsemään itseäni.
Nooh, seuraavaa alea ootellessa... ;D

10 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Minäkään en vain voinut olla tyytyväinen Secheen, vaan hyppäsin välillä vieraissa. Seikkailin myös good to go:n kanssa, ja se oli kyllä surkein kokeilemani sitten Lumenen. Mutta saatathan sä tykätä siitä ;)

Vanquish kirjoitti...

Ja olin niin fiiliksissä tuosta päällyslakasta, että unohdin ihmetellä ja ihastella sun ostospaljoutta :D Nättimyksiä olet taas hankkinut <3 Tällä puolella voi vain iloita, kun ei ole ostoskrapulaa ;)

Tiia Minttu kirjoitti...

Jos yhtään kiinnostaa niin tässä olis koostumuksista linkki: http://www.lacquerized.com/2010/04/finish-it-up.html :) Siellä on paljon muutakin kiinnostavaa tietoa, jos jaksaa selailla

Lila Lakka kirjoitti...

Vanquish: Eniten tässä taas hämmentää se, että oon ollu Secheen enemmän kuin tyytyväinen, joten miksi mun pitää häröillä. Tällä hetkellä on wish-listalla myös Poshe. Täytyyki testata tuo essie mahollisimman hätäseen, ni saan hölvätä sen tikkujen maalaamisessa, kuten oon nyt hölvänny surkeuden huipentuma INM:ää. Oon muuten maalannut jo noin 10 tikkua, että homma etenee, ei ois enää montaa sataa maalaamatta... ;DDD
Ei tässä missään tapauksessa krapulaa ole, oikein on hyvä mieli hyvistä löydöistä, vaikka välillä hiemen ihmetyttääkin. Melkein iskee ahtaanpaikankammo, kun meinaa lakkahyllystä tila loppua... =D

Tiia Minttu: Kiitos linkistä, täytyy joskus joutessani tutustua. :)

eekku kirjoitti...

Paljon kivoja ostoksia

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Kiitos. =)

~M~ kirjoitti...

Mä en ole yhdessäkään citymarketissa nähnyt tuota essien tarjousta:(

Lila Lakka kirjoitti...

Noh voih. =(
Se oli 20.1. asti niissä Cittareissa, misäs oli kaksi ständiä essietä. Poistivat toisen niistä.
Ainakin Helsingissä ja Vantaalla oli kyseinen tarjous.

Vanquish kirjoitti...

Hahaa, sitten mulla on enemmän tikkuja maalattu kuin sulla ;D Ehkä jotain kakskyt, mutta alku sekin ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Hahaa, minäpä otin eilen pienen kirin, ja nyt mullä on ainakin 36 lakattua tikkua... hah... ;DDD