lauantai 20. lokakuuta 2012

Lolitan kissat

Lolita on myös kissaihmisiä, Lolitalla on neljä kissaa...

"Joudun" sattuneesta syystä kynsihuoltoon ja viettämään laatuaikaa parhaan kynsilakkaystäväni kanssa viikon päästä Lolitan sivelystä kynsilleni, eikä lakoissa ollut viikon kynsillä olon jälkeen silmiäkirveltävää kulumaa tai muutakaan suurempaa vikaa, joten päätin antaa Lolitalle kissat ja sitä myöten lisää elinaikaa.


Ulkona ilman salamaa

Suttasin kynsille sen puuttuvan kolmannen värikerroksen ja päälle Seche nopeuttamaan tarrojen liimaamisoperaation aloittamista. Tyypilliseen tapaani peukkuihin ja nimettömiin eBaysta hankitut kissatarrat ja samasta arkista etusormeen ja pikkurilliin perhostarrat. Tarra-arkki oli siitä hassu, että siinä ei ollut kaikkia kuvioita peilikuvina, ja niissä, mitä oli peilikuvana, oli eriväriset daimondit. Nooh, ei siinä mitään, laitetaan sitä, mitä sattuu olemaan. Vasuriin tuli pääasiassa vaaleanpunaisilla daimondeilla koristellut tarrat ja oikeaan sinisillä.


Sisällä salaman kanssa

Tarrojen päälle vielä Oriflamen päälilakka, ja siinä vaiheessa keskarit alkoivat näyttämään hieman orvohkoilta. Kaivoin koristeluboxin kätösiini ja hetken leikin eipäs-juupas -leikkiä hexglittereitten keralla. Glitterit voittivat ylivoimaisesti ja päätyivät koristamaan keskareita. Asettelu ei ihan välttämättä ollut paras mahdollinen, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Kunhan nyt siinä kimaltelevat neljä päivää, niin hyvä on. Päälle vielä kerros Oriflamen päälilakkaa ja Seche Vite <3.

Käytetyt lakat:
Oriflamen Crystal base & top coat
H&M Lolita
Seche Vite <3

Viikkoa myöhemmin oli lakkojen poistamisen hetki ja mietin, että lakka on H&M ja creme, joten ei voi kovin tuskaista olla niitten kynsiltä irtisaaminen ja hain jälleen kerran surkeimmista surkeimman Elegant Touchin käyttöön, että saisin joskus putelin tyhjäksi. Ensimmäisen puoli tuntia ährysin vasurin kynsiä ja siinä kohtaa hain Lidlin pumppupullon apuun. Oikean käden hoitelu kävi sitten vähän joutusammin. Mihin ihmeen tarkoitukseen Elegant Touchin tapainen liemi on oikein tarkoitettu? Ei ainakaan kynsilakkojen poistamiseen. Että riepoo ihmisen hermoja tollanen keksintö.
Muutoin ilta meni mukavasti kynsiä viilaillen huoltoa varten.

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihanat ja suloiset kisut

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos, niin minustakin. =)