lauantai 13. lokakuuta 2012

Lolita

Edellisessä kynsipostauksessa vähän salaperäisesti arvuuttelin, että mitähän sitä seuraavaksi kynsilleen laitankaan ja reipas Bambi arvasi ihan oikein, että jotain lilaahan sieltä sitten tulla pätkähti.
Onneksi olkoon Bampi sangen yllättävästä arvauksesta ja laitan pienen yllärin tulemaan. =)


Muistaakseni ostin MenkkaHaukan Lolitan joltain blogikirppikseltä keväällä.
Sävy on kuvista poiketen kaunis punaiseen taittava hyvin peittävä lila. Täydelliseksi lilaksi lakaksi liian punainen ja liian tumma. Tämäkin kuivuu asteen tummemmaksi kuin pullossa näyttää.Putelissa on hirvittävän pikkuruinen suti, ja ensinäkemältä mietin, miten ihmeessä sillä saa mitenkään lakkaa pullosta kynsille. Suti pääsi yllättämään, ja lakkaaminen oli lopulta pienen totuttelun jälkeen yllättävän helppoa. Kaksi kerrosta riitti aikaansaamaan riittävän peittävyyden.
Tapasin muutaman auringonsäteen ja yritin uudella onnella vangita lakan sävyä. Seuraavassa kahdessa kuvassa sävy hieman oikeampi, mutta todellisuudessa vielä aavistuksen punaisempi.Tällä kertaa laitoin aluslakaksi Trindin Nail Repairin johtuen melkoiseksi venähtäneestä kasvurajasta. Paljastuneeseen kasvurajaan on hyvä työntää kaikkea hyväätekeviä aineita, en sitten tiedä, onko asiassa taikaa vai ei, mutta näin itse toimin. Värilakkaa huitaisin tässä kohtaa kaksi kerrosta ja päälle Seche.


Ihan hyvä sävy silti, tulee varmasti käytettyä toistekin.

5 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Paketti tuli, kiitos paljon! Ihana yllätys <3

Lila Lakka kirjoitti...

Ole hyvä! Oli tarkoituskin yllättää... <3

eekku kirjoitti...

kaunis lakka

Anonyymi kirjoitti...

menkkahaukka, hmm... :D:D:D

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Niin on. =)

HANI: ...niin... ;DDD