keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ultra Pink Rasberry

Mulla oli joku hieno ajatus lakkauksesta ja se vaikutti toteuttamisen arvoiselta ajatukselta.
Nooh, onhan noita tullut ja mennyt. Ajatuksia...


Suttasin pari kerrosta värilakkaa. Vasuriin peukku ja nimetön Rasberryllä ja loput Pinkillä.
Oikeaan kätöseen päinvastoin. Tosi hieno idea, se vaan ei oikein toimi.


Kaikki tähän asti kokeilemani LaFemmeBeautyt levittyvät kauniisti, kuten nämäkin. Suti ei ole mitenkään erikoinen, mutta nostaa lakkaa kiitettävästi pullosta, jopa hippasen liikaa, mutta sen kanssa pystyy elämään. Peittävyys mainio kahdella kerroksella.


Liian ällösöpöt sävyt mulle. Näyttivät pulloissansa ehdottomasti paremmalta kuin kynsillä.
Tulipahan testattua. Ei huono, saattavat silti jäädä mulla käyttämättä uudestaan.


Sain kuvia jopa päivänvalossa, mutta siirreltyäni korttia kamerasta toiseen, kortti lopetti toimimasta tiettyjen kuvien kohalla kummassakaan kamerassa, saati että oisin saanut niitä kuvia enää kortilta koneelle. Idea oli hyvä, että kuvat olisivat aikajärjestyksessä yhellä kortilla, mutta toteutus ontui siinäkin asiassa.
Kuva käytetyistä lakoista lisätty 16.11.2012.

Käytetyt lakat:
alle Perfect RidgeFiller
LaFemmeBeauty Ultra Pink
LaFemmeBeauty Ultra Rasberry
päälle Seche Vite <3

perjantai 26. lokakuuta 2012

Elämä on

Pidetään nyt ensinnäkin mielessä se, että minähän en avaudu omista asioistani missään netissä yhtään mitään. En ennen tätä enkä tämän jälkeen, enkä tämän aikana.
Nih.
Toi mun kämppis sanoi lauantaina ennen nukahtamistaan, että mun elämä on siirtynyt kokonaan nettiin ja nimenomaan tänne blogiin. Joten, rakkaat kurkistelijat, pitäkää hyvänänne, I'm all Yours. Enjoy.

No mut tähän väliin haluan avautua parista asiasta. Tai siis en halua, mutta avaudun, ja eräänlainen aloitus tämäkin tietysti on. Kohta saatte varmaana kuulla onnettomasta lapsuudestani ja surkeasta nuoruudestani...
No ette, koska en halua muistella niitä itekään. Siksi ehkä ihanan HANIn laittama haaste, jossa pitää miettiä asioita menneisyydestä kestää niin kauan, jos koskaan valmistuu. Sori HANI, yritän parhaani. Kaikki asiat elämässäni ei vaan ole sen arvoisia, että muistelin niitä tai luettelisin niitä nettiin. Yritän edelleen löytää ees jotain nättiä noilta aikakausilta.

Nooh, mutta olen viihdyttänyt itseäni täällä blogissa, missä elämäni nykyään on, ja seuraillut, millä hakusanoilla ihmiset vaatimattomaan pieneen kynsilakkapäiväkirjaani löytävät... Mua huvittaa suuresti lukea muitten postauksia omista hulluista hakusanoista, ja haluan jakaa nämä omani tänne kaikkien luettavaksi.

kaikki mikä kimaltaa
...on daimondia !!! Abso-f**king-lutely.

mistä johtuu siniset sormet
...vaikea sanoa, en tosiaan tiedä, jollet ole poistanut juuri sinistä kynsilakkaa kynsiltäsi.

viilata
...hmmm... joo, viilaan kynsiäni lyhyemmäksi vähintään pari kertaa kuukaudessa, kiva että löysit blogiini. Poikkea toki uudestaan.

jo is in the house kynsilakka
...no toivottavasti luit hehkutukseni kyseisestä kynsilakasta, koska se ON todella ihana ja lauantaina sitä ei enää ollut ainakaan Lahen Karisman MenkkaHaukalla. Jumbossa näytti olevan.

olin lahden megamyyntiareenalla
...Megamyyntiareena on Orimattilassa, ja kävin siellä lauantaina. Suosittelen.

hello kitty sisustustarra
...en oo kyseisiä tarroja vielä tavannut, mutta jos sinä niitä jostain löysit, niin linkkaa ihmeessä mullekin.

robin kynsilakka lapselle
...Robin kynsilakkaa saa RobinHoodista ja ilmeisesti muistakin Tokmanni-konsernin myymälöistä, taisin nähä niitä Itäkeskuksen Tarjoustalossa. Niistä ei ole muuta kokemusta saati päiväkirjamerkintää tässä blogissa, koska en ole niistä sen enempää innostunut. Saati lapsista...

arvonta 30.9.2012
...joo, niitä oli aika monta, mutta olet aikalailla myöhässä lokakuun hiipuessa hiljalleen viimeiseen neljännekseensä...

blogi suunnitelma
...en pysty mitään suunnitelmaa kertomaan. Aloita blogi ja tee siitä oman näköisesi. Sitä joko luetaan tai ei, time will tell.

silikonikynnet
...onko niitä oikeesti olemassa ??? Vetäsin moisen ajatuksen ihan hatusta Näppis-päiväkirjamerkinnässä. =O

geelikynsien ilmaantuminen ja geelikynsien ilmaantuminen huolto
...niinhän siinä joskus käy, että geelit ilmaantuu, ja ainoa hoito niille on jo aiemmin mainittu viilaaminen. Kynteni tekee ja huoltaa paras kynsilakkaystäväni, joten käänny luottamuksella hänen puoleensä, jos tarvitset apua. Suosittelen. Ja TYKKÄÄN. TerQi.

Lisäksi kaikki, jotka löysivät blogiini hakusanoilla:
kynsilakkahylly
kynsi lakka hylly (???)
maustehylly
metallinen maustehylly
kenkähylly
hyllyt kynsilakalle
ja kaikki muut samankaltaiset haut, tervetuloa, olet oikeassa paikassa, toi mun kämppis tekee sulle ihan minkälaisen hyllyn haluat. Ihan varmasti. Ota yhteyttä lilaalakkaa (at) gmail.com. Myytävänä -välilehdellä on jokunen esimerkkihylly ja muita esimerkkejä löydät päiväkirjamerkinnöistä, jotka on otsikoitu: Kynsilakkahyllyt.

lilaa lakkaa
...sitä täältä varmasti löytyy !!! Olet tullut saletisti oikeaan paikkaan.
Jätä toki tassunjälkesi vierailustasi kommentin muodossa ja jää kernaasti seurailemaan. <3

- - -

Niin pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen.
Tiedäthän, että rakkaus ei aina ole ikuista. Jos jotain menettää, jotain parempaa tulee tilalle.

There is a difference between letting go and giving up.
Joskus pitää vaan irrottaa otteensa ja antaa toisen mennä. Tai jäädä.

Kissa yrittää pölliä mun elämän

Elämä on.

Rakastakaa itseänne. Se ei ole itsekkyyttä. <3

PS. Lilaa lakkaa -kynsilakkapäiväkirja täytti eilen neljä kuukautta, juurikin, kun 100. postaus lähti julkaisuun, sivujen katselut ylitti 3000 ja uskollisia elämäntovereita 25. Mahtavuutta, olen kyseisistä asioista kovin onnellinen. <3

torstai 25. lokakuuta 2012

Lääkettä syysmasennukseen

Väsyttää, uuvuttaa, tylsyys on vallannut mielen ja sielun, ja aamu toisensa jälkeen töihinlähtö sujuu yhäti loivaliikkeisemmin. Ei jaksa. Ei jaksa kuunnella. Ei lähetä eikä vastaanota.
Läheisyyden ja hellyyden puute huomionkipeys yksinäisyys saamattomuus väsymys.
Yksinäisyys ei poistu yksinjättämisellä, eikä huutaminen edesauta avautumaan.
Kukaan ei ymmärrä, eikä ole oikein ketään, kelle avautuisikaan. Parisuhdekin on PRC:stä.

Ei hätää, ystävän kanssa lounastreffit Mäkkäriin auttaa ainakin hetkellisesti, ja hän tuo Oriflamen tilaukseni ja mässytellään mieltäpiristävät hamppariateriat. Harmi, etten ollut tilannut Oriflamelta mitään ihanaa kaunista turhaa...


Miehelle vehnä ja kookos Nature secrets -shampoo kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.
Loves me daisy scented hand cream. Söpsästi pakattu ihanalla Trindimäisellä koostumuksella varustettu hyvin hennosti jos ollenkaan tuoksuva käsivoide. Levittyy ja imeytyy juurikin niin ihanasti kuin vain voi käsivoide parhaimmillaan toimia. Putelin takaa taas tätä älykästä selostetta, millä jaksan itseäni huvittaa kerta toisensa jälkeen: "Käsivoide. Hierotaan käsien iholle päivittäin." - Jeeeeeeeeeeeee, sitä riemua, että onnistuin löytämään käsien iholle tarkoitetun käsivoiteen ja ihan päivittäin saa tätäkin käyttää ...
Nature secrets -suihkugeeli with lavender and fig (???). Esite on töissä, joten en pääse tarkistamaan, mitä on fig, eikä kokemuksen perusteella Oriflamen sivuilta välttis löydy koko tuotetta. No mutta, putelin takaa löytyy taas tärkeää informaatiota: "Suihkugeeli. Vaahdota iholle ja huuhtele." - Niin...

Mäkkäriltä lähtiessä poikkean Emotioniin, koska Emotionin alelaatikosta löytyy AINA jotain lääkitystä. Tällä kertaa matkaan lähti pari Dioria.


Lila 887 Purple mix sekä VIHREÄ !!! 504 Waterlily.
Joo-o, mä saatan ostaa vaikka vihreän kynsilakan, jos sille päälle satun. Hah hah vaan kaikille hämmästyneille epäilijöille. ;D
Waterlily on kumppani aikaisemmin postaamalleni Forget-Me-Notille ja kumpainenkin on tuoksulakka. Jännityksellä oottelen testausta, että minkälainen tuoksu vihreästä putelista mahtaa tulvahdella...


Viimeiseksi vielä vertailu/kaverikuva. Ensimmäisenä Purple mix, toisena Forget-me-not ja viimeisenä varmasti helposti vihreästä väristään tunnistettava Waterlily.
Purple mix ja Forget-me-not EIVÄT todellakaan ole samaa sävyä. Tiedoksi, että sävyissä on huomattava ero. Forget-me-not ja Waterlily ovat muistaakseni Spring 2012 tuoksusävyt. Korjatkoon tietoni, kuka muistaa asian paremmin.

PS. Tätä kirjottaessa noin kaksi viikkoa ennen julkaisua, mies on kuluneella viikolla seissyt kaksi kertaa kynsilakkahyllyn edessä veistelemässä jotain hyllytilan loppumiseen viittaavaa  ihan äärettömän älykästä vitsiä. Ihan vaan muistutukseksi, että herra osti just samaisella viikolla melkein tonnin maksaneen hitsauskoneen, että jos ei oo muuta tekemistä, ku norkoilla mun kynsilakkahyllyn edessä, ni ehdotan siirtymistä tonne pajan puolelle väsäämään lisää lakkahyllyjä. Stana.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nakuilua

Jouduin kynsihuoltoon, kun miehellä oli samaan osoitteeseen työasiaa, joten sain siinä kyydin ikäänkuin ilmatteeksi. Edellisestä huollosta olikin vierähtänyt jo kuusi viikkoa ja viisi päivää. Hups, en ollut huomannut ajankulua ollenkaan, vaikkakin kynnet olivat kasvaneet kohisten ja kasvuraja melkoinen.


Kerran viilattu, Trindillä kuorrutettu

Viilasin pituutta itse pois jo etukäteen, mutta myönnän, että yrittämispuutetta oli havaittavissa.
Suttasin Trindin Nail Repairia kynsille ihan vaan, jotta sillekin olisi välillä jotain käyttöä.

Kahdesti viilattu

Paras kynsilakkaystäväni viilasi pituudesta vielä lisää. Ihanaa, että joku joskus tekee tuon tylsän homman mun puolestani. Miten voi ollakin jotain niin tympeää hommaa kuin kynsien viilaaminen. Kiitos ihana! Kiitos myös kuvien ottamisesta! <3

Huollettu

Vasurin peukussa ja oikean kätösen keskarissa on edelleen tippien jämät jäljellä. Sovittiin, että keskarin tippi on viilattu pois seuraavaan huoltoon mennessä. Koristelut jätettiin edelleen tekemättä, koska lakkaan kynnet kuitenkin itse. Oma kynsi ylettää kaikissa kynsissä geelin alla kynnen päähän asti kaikissa muissa paitsi karmaisevan katkeamisonnettomuuden kokeneessa oikean kätösen peukussa. Aika hyvin on kynnet siis kasvaneet.


Ilmaantumista ei ollut havaittavissa mitenkään järkyttävissämäärin, eikä yksikään kynsi ollut tässä välissä sanonut sopimustaan irti kesken sopimuskauden. Mainiota.

Normihuolto, ei mitään ihmeempää mainitsemista. Nyt on taas kauniit kynnet.
Paitsi ne lahjukset. Taas. Voi hitsukka, että sä osaat mua hemmotella, senkin ihana ihminen. <3

lauantai 20. lokakuuta 2012

Lolitan kissat

Lolita on myös kissaihmisiä, Lolitalla on neljä kissaa...

"Joudun" sattuneesta syystä kynsihuoltoon ja viettämään laatuaikaa parhaan kynsilakkaystäväni kanssa viikon päästä Lolitan sivelystä kynsilleni, eikä lakoissa ollut viikon kynsillä olon jälkeen silmiäkirveltävää kulumaa tai muutakaan suurempaa vikaa, joten päätin antaa Lolitalle kissat ja sitä myöten lisää elinaikaa.


Ulkona ilman salamaa

Suttasin kynsille sen puuttuvan kolmannen värikerroksen ja päälle Seche nopeuttamaan tarrojen liimaamisoperaation aloittamista. Tyypilliseen tapaani peukkuihin ja nimettömiin eBaysta hankitut kissatarrat ja samasta arkista etusormeen ja pikkurilliin perhostarrat. Tarra-arkki oli siitä hassu, että siinä ei ollut kaikkia kuvioita peilikuvina, ja niissä, mitä oli peilikuvana, oli eriväriset daimondit. Nooh, ei siinä mitään, laitetaan sitä, mitä sattuu olemaan. Vasuriin tuli pääasiassa vaaleanpunaisilla daimondeilla koristellut tarrat ja oikeaan sinisillä.


Sisällä salaman kanssa

Tarrojen päälle vielä Oriflamen päälilakka, ja siinä vaiheessa keskarit alkoivat näyttämään hieman orvohkoilta. Kaivoin koristeluboxin kätösiini ja hetken leikin eipäs-juupas -leikkiä hexglittereitten keralla. Glitterit voittivat ylivoimaisesti ja päätyivät koristamaan keskareita. Asettelu ei ihan välttämättä ollut paras mahdollinen, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Kunhan nyt siinä kimaltelevat neljä päivää, niin hyvä on. Päälle vielä kerros Oriflamen päälilakkaa ja Seche Vite <3.

Käytetyt lakat:
Oriflamen Crystal base & top coat
H&M Lolita
Seche Vite <3

Viikkoa myöhemmin oli lakkojen poistamisen hetki ja mietin, että lakka on H&M ja creme, joten ei voi kovin tuskaista olla niitten kynsiltä irtisaaminen ja hain jälleen kerran surkeimmista surkeimman Elegant Touchin käyttöön, että saisin joskus putelin tyhjäksi. Ensimmäisen puoli tuntia ährysin vasurin kynsiä ja siinä kohtaa hain Lidlin pumppupullon apuun. Oikean käden hoitelu kävi sitten vähän joutusammin. Mihin ihmeen tarkoitukseen Elegant Touchin tapainen liemi on oikein tarkoitettu? Ei ainakaan kynsilakkojen poistamiseen. Että riepoo ihmisen hermoja tollanen keksintö.
Muutoin ilta meni mukavasti kynsiä viilaillen huoltoa varten.

torstai 18. lokakuuta 2012

Huonon päivän löytöjä

Olin siirtänyt tämän päiväkirjamerkinnän kuvat koneelle jo aikoja sitten ja otsikoinut kansion kyseisellä otsikolla. Yhtään en muista, että olinko tarkoittanut huonoa päivää vai huonoja löytöjä. Villi veikkaus, että mulla oli jostain syystä huono päivä ja kävin lohtuostoksilla, koska ei nuo nyt niin kovin huonoilta löydöiltä mielestäni näytä. Mene ja tiedä. Ei voi muistaa. Kyseinen päivä ei kuitenkaan jäänyt historiankirjoihin erityisen huonona päivänä...

Dior ja WCI

Emotionista alelaarista Diorin tumman harmaa (???) 804 Perfecto ja WCI:n huulikiilto, jonka sävyä en pysty nyt kertomaan, koska poistin hintalaput ja muutkin tarrat ja vasta sitten huomasin, että sävyn nimi oli juurikin siinä irtiriipimässäni tarrassa. Enkä tajunnut sitä ees mihinkään itselleni kirjailla ylös.

Evelinet ja Miss Selene

RobinHoodista pari Evelinen holoa: 402 ja 403, joista en kyllä toisiinsa verraten eroa huomaa, mutta ehkä niissä joku ratkaiseva ero on... Miss Selenen vastustamaton violetti glitterihässäkkä nro 173.
Olen kyllä tehnyt periaatepäätöksen, että en enää osta kaikenmaailman pieniä puteleita, mutta ehkä voin tämmöisen pienen poikkeuksen tehdä, koska kyseessä kuitenkin on violetti ja glitteri, kaksi lemppariasiaa ängetty yhteen pikkuruiseen puteliin.

Rasvaa munassa

RobinHoodin poistokorista muoviseen munaan pakattuna kolme huulikiiltoa.
Nää ohjeet on aina hauskoja: "Sivele tuotetta runsaasti huulille aina tarvittaessa. Vain ulkoiseen käyttöön. Suositellaan 8 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille."
...niin...


Poltan talven aikana (eli syksystä kevääseen) mielettömän määrän tuikkuja, sekä tuoksullisia että tuoksuttomia. Vasta ostin taas 200 tuikun säkin Sokokselta, kyllä sillä ehkä jouluun asti pärjää...
Robbarissa sattui olemaan kolme pakettia tuoksutuikkuja kympillä, joten olihan niitä napattava satsi mukaan. Sittemmin niillä olikin hintaa 3,99 euroa/pkt, joten olisi pitänyt hamstrata niitä tarjouksesta enemmän.
Itelle valitsin tummanlilat (ei siis siniset) Blueberry ja vaaleanlilat French Lavender.
Takana ruskeahkot Sugar & Spice, mitkä tuoksuivat ehdottomasti mieleiseltä myös omaan nenukkiin, mutta lähtivät muutaman muun tavaran kanssa yllärilahjuksena uuteen kotiin ilahduttamaan ystävää. TerQi sinne kylpylään, toivottavasti on ollut rentouttava loma. <3

PS. Päivänvalossa nro 64 on juurikin niin ihana sävy kuin olin kuvitellut. Laitanko tähän vielä varmuuden vuoksi pari valokuvaa, ettei vaan jää kellekään epäselväksi, mihin olen tällä hetkellä eniten rakastunut... ;D
Nooh, ehkä mä säästän kurkistelijat nyt siltä ja laitan niitä kuvia lisää vasta huomenna...  ;D

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Minä en kestä tätä

Viimeperjantainen vuodatukseni kynsilakkaharrastuksestani ja pakko-oireisuudestani erästä tiettyä lilaa lakkaa kohtaan oli tarkoitus olla vain ajatusteni loputon ehtymätön virranmutka kirjattuna kynsilakkapäiväkirjaani. Ajattelen paljon, en ihan kaikkea loppuun saakka, ja tällä kyseisellä ajatusten tonavalla oli ennalta-arvaamattomattomat seuraukset.

Enpä olisi uskonut mihin se johtaa, kun kynsilakkafriikki työkaverini kerran viime talvena mesetti mulle linkin blogilistan sivulle. Ahmin lähes kaiken, mitä sieltä löysin, jotkut blogit kahlasin kokonaan läpi. Pikkuhiljaa rupesin kuvaamaan omia lakkauksiani ja haaveilin omasta blogista. Suurin uhkakuva ihmispelkoiselle ihmiselle oli se, että joudun tekemisiin muitten bloggaajien kanssa, että joku lähestyy mua, enkä osaa toimia oudossa tilanteessa. Joudun tekemisiin tuntemattomien ihmisten kanssa, jotka oottavat mun toimivan ja ehkä myös ajattelevan tietyllä tavalla, enkä osaa. Järkyttävän kamalan pelottavaa.

Kesäkuussa avasin gmailin nimellä lilaalakkaa ja lopulta työnsin pelkoni sivuun ja aloitin blogin, siis kynsilakkapäiväkirjani. Merkintöjäkin tänne siunaantui, mutta ilman parhaan kynsilakkaystäväni kannustusta, patistusta ja lopulta vaatimusta, tämä ei olisi ikinä tullut julkaistuksi. En vain olisi uskaltanut. Mitä jos joku LUKEE tätä. Laittaa tänne jonkun kommentin. Lähestyy mua ja oottaa mun vastaavan siihen jotain. Lähettää mulle jonkun haasteen ja mun on pakko vastata siihen ja laittaa se eteenpäin. Riipaisevan järkyttävän pelottavaa.

Päätin, etten sitten ainakaan tänne laita mitään omia asioitani, enkä ainakaan kissoista mitään, saati kissojen kuvia. Juu ei. Tää on vaan kynsiä ja kynsilakkoja. Ei mitään muuta, ja siinä kaikki. Piste. Kunhan saan kirjoitella ja höpötellä jotain, kun viime vuosina kaikenlainen kirjoittaminen on sattuneesta syystä jäänyt taka-alalle, niinkuin ylipäätään kaikki muukin toiminta, mistä ennen nautin ja sain mielihyvää. Niin...

Niinhän siinä sitten kävi, että kukas muu kuin Teanna laittoi sen ensimmäisen järkyttävyyden ruumiillistuman eli mansikkahaasteen. APUA !!! Joku on huomannut minut. Mitä mä NYT teen ??? Järkyttävän kauhistuttavan IHANAA !!! No tartuin haasteeseen ja toteutin sen. Ja tiiäkkö mitä? Se oli HAUSKAA !!! Sittemmin olen saanut ja toteuttanut pari muutakin haastetta ja yksi on vielä työn alla. Olen voittanut kommentoijan yllätyspalkinnon. Minä, joka tuskin uskallan suutani avata IRL. Minusta on tullut omituinen höpöttäjä ja joku vielä lukee mun höpötyksiä. Täytyy myöntää, että aina, kun blogger ilmoittaa, että kommentti oottaa julkaisua, sydämeni pamppailee, että mitä ihanaa siellä nyt joku ihanainen haluaa minulle kertoa. Työpäivän aikanakin täytyy käydä kurkkaamassa, jos joku olisi lähettänyt pienen viestin. Puhumattakaan joistain pitkistä kommenttikeskusteluista niin omassa kuin eräitten muitten bloggaajien blogeissa. Olen jopa tavannut pari bloggaajaa ihan livenä, tosin toisen niistä jo ennen blogin aloittamista, tietysti unohtamatta parasta kynsilakkaystävääni, jota tapailen epäsäännöllisen säännöllisesti kynsihuollon merkeissä. <3

Lilan pulinaboxista lähti näköjään nyt sokka irti, mutta oli mulla ihan oikeaakin asiaa. Olen vaan niin kovin otettu ja liikuttunut, että sanainen arkkuni pääsi raottumaan. Ja pitää muistaa, että minähän en kynsilakkapäiväkirjaani rupee avautumaan mistään omista asioista...


Niin no, jospa kuitenkin viimein pääsisin siihen asiaan. Nooh, perjantaisen avautumiseni johdosta suloinen Teanna peräänkuulutti viikonloppuna yhteystietojani. Minähän suorastaan ootan kieli pitkällä Teannan postauksia ja sellaisen tavatessani ahmin siitä joka sanan, sen verran mukavaa luettavaa Teannan blogissa aina on, joten huomasin etsintäkuulutuksen ja ilmoittauduin hänelle ihan itse. Teanna lupasi lähettää minulle sen nimenomaisen lakan, minkä vuoksi olen kärsinyt suoranaista raastavaa kynsilakkatuskaa.


Enpähän kärsi enää. Se on nyt tullut kotiin, enkä voi uskoa tätä todeksi. Saffron London nro 64. Lila lakka. Ja Lila Lakka rakastaa sitä yli kaiken. Raatsinkohan mä ees laittaa sitä kynsilleni, koska silloin se kuluu ja loppuu ja mitä mä sitten taas teen... Suttasin sitä kuitenkin kiekolle kahteen kynteen, vasemmanpuoleisessa yksi kerros ja oikeanpuoleisessa kaksi kerrosta. Hyvin sutii ja levittyy. Hauskaa tässä on se, että olin kotona jo hämärän tullen, joten en ole nähnyt lakan sävyä livenä, sillä mun värinäkö on olematon hämärässä, eikä sähkölamput auta asiaa. Hämärässä mun ihana lilojen lakkojen rivistö muuttuu silmissäni harmaaksi ja ruskeaksi massaksi. Punaisen just ja just erotan. Otan siis aamulla lakan ja kiekon töihin mukaan, jotta voin ihastella sävyä livenä päivänvalossa.


Paitsi että kuoresta tupsahti lilaa lakkaa, Teanna oli myös laittanut aivan ihanan lilan kissakortin, jonne oli piilottanut daimondeja ja koruja, sekä näkyy olevan myös kenkiä. Juurikin sitä, mitä tyttö tarvitsee kynsilakan lisäksi. En saanut arkista kunnon kuvaa, mutta voin kertoa, että ihania kuvia siinä on. Trust me. Taitaa olla koko kynnen decalit, sellaisia en ookaan aikaisemmin kokeillut.


Nyt leijun 7. taivaassa ja nautiskelen tästä ihanasta olosta. Käsittämätöntä, miten ihania auttavaisia pyyteettömiä ihmisiä blogimaailmasta voikaan löytää !!!
Kiitos Teanna ihan triljoonasti !!! Olen nöyrän liikuttunut. <3

maanantai 15. lokakuuta 2012

Pienokaisia meren takaa

Suvi suloinen teki hirvittävän suuren työn ja ympäripuhui mua kovin pitkään ja hartaasti, että sai mut tilaamaan kanssaan Amerikan mantereelta lakkoja. Ne kynsilakkanettikaupatkin on sellasia perkuloita, että eihän sieltä oikein taho ees mitään ostettavaa löytyäkään. Kaikenlaiseen turhuuteen sitä ihminen suostuukin...
*uskoo taas ken tahtoo*
- Totta ainakin kaksi ensimmäistä sanaa...


Siinähän se kokonaisuudessaan.
Uusi tuttavuus INM Out The Door America's 1 Super Fast Drying Top Coat For Nails.
IIIIIIIIIIIIIIK, en jaksa oottaa, että pääsen tätä testaamaan, mutta Seche on ensin käytettävä loppuun...
China Glaze Anklets of Amethysts, Royal Tease ja Marry A Millionaire.

Noin, se oli lyhyt postaus, mitä tästä sen enempää höpisemään. Ostin lakkoja ja ne on tässä...
Paitsi että yhdelle niistä menetin sydämeni ja se aiheutti moneksi päivää tuijottelua. Nimittäin tämä:

Marry A Millionaire

Mikä tän koostumus oikein on? Ihan ku ois lilaa ja turkoosia tikkuhilettä. Kamera ei tietenkään suostunut yhteistyöhön, että oisin saanut edes vilahduksen sen kauneudesta vangittua.
No mut otin läjän kuvia siitä ja tässä osa (tarkoituksella blurreja):





Voi Ameriikan ihme sentään !!! Kuka ihana tämänkin on keksinyt ???
No, mut onneksi se on nyt omassa lakkahyllyssä.


Lila LAAAAAAAAAAAAAAAAVS !!!

lauantai 13. lokakuuta 2012

Lolita

Edellisessä kynsipostauksessa vähän salaperäisesti arvuuttelin, että mitähän sitä seuraavaksi kynsilleen laitankaan ja reipas Bambi arvasi ihan oikein, että jotain lilaahan sieltä sitten tulla pätkähti.
Onneksi olkoon Bampi sangen yllättävästä arvauksesta ja laitan pienen yllärin tulemaan. =)


Muistaakseni ostin MenkkaHaukan Lolitan joltain blogikirppikseltä keväällä.
Sävy on kuvista poiketen kaunis punaiseen taittava hyvin peittävä lila. Täydelliseksi lilaksi lakaksi liian punainen ja liian tumma. Tämäkin kuivuu asteen tummemmaksi kuin pullossa näyttää.



Putelissa on hirvittävän pikkuruinen suti, ja ensinäkemältä mietin, miten ihmeessä sillä saa mitenkään lakkaa pullosta kynsille. Suti pääsi yllättämään, ja lakkaaminen oli lopulta pienen totuttelun jälkeen yllättävän helppoa. Kaksi kerrosta riitti aikaansaamaan riittävän peittävyyden.
Tapasin muutaman auringonsäteen ja yritin uudella onnella vangita lakan sävyä. Seuraavassa kahdessa kuvassa sävy hieman oikeampi, mutta todellisuudessa vielä aavistuksen punaisempi.



Tällä kertaa laitoin aluslakaksi Trindin Nail Repairin johtuen melkoiseksi venähtäneestä kasvurajasta. Paljastuneeseen kasvurajaan on hyvä työntää kaikkea hyväätekeviä aineita, en sitten tiedä, onko asiassa taikaa vai ei, mutta näin itse toimin. Värilakkaa huitaisin tässä kohtaa kaksi kerrosta ja päälle Seche.


Ihan hyvä sävy silti, tulee varmasti käytettyä toistekin.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kynsilakkaharrastukseni perimmäinen ydin

Haluan löytää täydellisen lilan lakan. Vai haluanko ???

Itteä oikein pelottaa, jos se täydellinen sävy joskus löytyykin, ni mitä mä sitten teen. Lakkaan vaan sillä yhellä ja samalla lakalla aina vaan uudestaan ja uudestaan? Jotenkin toi metsästys on ikäänkuin ydin tähän koko harrastukseen. Bongaan jonkun blogista lilan lakan ja siitä alkaa haku ja etsintä, että mistä mä saan sen tietyn lilan lakan itselleni. Väsään kynsilakkaostoslistoja ja viihdytän itteäni kynsilakkanettikaupassa keräämällä kaikki lilat lakat ostoskoriin ja katsomalla, kuinka paljon niitä olisi ja kuinka paljon ne yhteensä maksaisi. Tosipaikan edessä pitää valita ostoskoriin vain 9 lakkaa, ja ylijäävien lakkojen herkkää itsetuntoa joutuu loukaamaan jättämällä ne ulkopuolelle. Julmaa.

Tällä hetkellä eniten mieltäni kaivertaa Saffron Londonin nro 64, mikä oli arvontavoittona jossain blogissa (Ida-Marialla?) ja joku toinen (Teanna?) sen sieltä voitti ja teki vielä postauksen siitä. Miksi mä en löydä sitä mistään kaupasta Suomessa ??? Löysin sen eBaystä, mutta postareineen se olisi maksanut yli kuusi USD. Sillä rahalla saa Amerikasta tilattua kaksi China Glazea tai Color Clubia + postarit. Suomessa Saffroneita kuitenkin saa ostaa 3 kpl/10 EUR. Tuska kalvaa mieltäni, jos se kuitenkin olisi sen rahan arvoinen. Laitanhan mä rahaa turhempaankin... Jos mä sen nyt eBaysta tilaan, niin eihän sitä sitten ens viikolla löydy Koivukylän BlackOutStoresta 3 kpl/10 EUR. Eihän. Ei saa löytyä. Jos mä sen nyt tilaan, niin sitä ei saa löytyä enää koskaan mistään, koska silloin mä tiedän, että kannatti maksaa, koska sitä ei saa enää mistään. Mutta jospa mä vaan katonkin ens viikolla uudelleen eBaysta, jos siellä joku myisi vielä pikkusen halvemmalla.
Nuukuuspeikko iskee ja tappaa kynsilakkakiusauksen.

Kynsilakkatuska on vallannut mieleni ja kehoni ja repii sieluni riekaleiksi, koska en pääse sitä tiettyä lilaa sivelemään kynsilleni. Juuri siinä yksilössä on varmasti kaikkein paras levittyvyys ja peittävyys ja mikä pahinta, kaikkein enstex täydellinen lila sävy.
- ...niin varmaan...

Samaten mua pelottaa myöntää lakkaa kynsille sutiessani, että tässä nyt on se täydellinen lila lakka, jos vaikka seuraava on vielä täydellisempi, ni joudun loukkaamaan sen edellisen täydellisen tunteita, että et sä nyt ollutkaan ihan niin täydellinen... Sit se edellinen täydellinen luulee olevansa jotenkin huono, vaikka se on kuitenkin toisex paras. Ainakin niin kauan, kunnes löydän uuden täydellisen ja taas joudun loukkaamaan edellisen täydellisen lilan lakan tunteita kertomalla, että et säkään oo ihan niiiiin täydellinen, tässä on vielä täydellisempi. Ja sitten se sitä edellinen lila lakka saa tietää, että se ei ole edes toiseksi paras, vaan se onkin kolmanneksi paras.
Jos tämä tieto aiheuttaa sille itsetunto-ongelmia, tai jopa itsetuhoisuutta. Se jättää tahallaan tipan kynsilakkaa pullonsuulle kuivumaan, jotta en saa enää korkkia kunnolla kiinni ja se tekee itsemurhan kuivattamalla itsensä pulloon sillä aikaa, kun minä itsekkäästi leikin uusien ja aina vaan uudempien täydellisten lilojen lakkojen kanssa.
Siksi varmaan aina lila on liian punainen tai liian sininen, liian tumma tai liian vaalea. Kukaan ei ole täydellinen. Ja saan jatkaa harrastusta täydellisen sävyn metsästyksen merkeissä. ;D

... kyllä, mä ajattelen useinkin liikaa ...

Mukavaa viikonloppua. Hemmottele itseäsi, olethan elämäsi tärkein ihminen. <3

PS. Shoppaholisteille tiedoksi, että Stockalla on Hullut päivät, Anttilassa Varaston tyhjennysmyynti ja Megamyyntiareenalla alkaa lauantaina 13.10. myyntijakso kestäen 28.10. asti, teemana Syksyn ulkoilu.

Jokaisella pilvellä on hopeareunus

torstai 11. lokakuuta 2012

Rakkaani hemmottelee

Parin tulonsiirron vuoksi Elämäni Suurin Rakkaus lupasi minulle muutaman kynsilakan.
Oli vähän huono kynsilakkapäivä, en ollut oikein hyvässä ostosvireessä, johtui varmaan pari päivää aikaisemmin tapahtuneesta ylettömästä fyysisestä rehkimisestä Vanajanlenkillä ja kiipeilemällä Aulangon näköalatorniin. Erittäin fiksu siirto korkeanpaikankammoiselle... Jalkaterät oli jo shoppailemaan lähteissä muusina sekä jalkojen lihakset ja selkä kipeänä. En päässyt oikein fiiliksiin.
Jotain kuitenkin tarttui matkaan.

Lahden Kärkkäisen Seppälästä kolme Models Ownia.

Glitteri <3 Juicy Jules, Soda Pop Pink ja Purple Imperial

Kicksiltä -20% alennuskupongilla Viva La Diva ja Puuilosta yksi CCUK.

VivaLaDiva glitteri <3 71 ja CCUK 363 Pastel Blue

Kärkkäiseltä kaksi LaFemmeBeautya.

LaFemmeBeauty Lilac Frost ja glitteri <3 Sapphire

Kärkkäiseltä tarttui matkaan myös ylettömän söpsä pieni peltirasia koristeltuna Hello Kittyllä. Toinen samanmoinen lähti mukaan jokunen päivä aikaisemmin Launeen Prismasta.


Ehkä mulla on kaiken muun lisäksi himotus myös pieniin söpöihin peltirasioihin...

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Substanssia pukkaa

Paras kynsilakkaystäväni,  hovikynsienlaittajani ja muutenkin kaikin puolin mainio persoona muisti minua tämmöisellä tunnustuksella. <3
Liikuttuneena otan tunnustuksen vastaan ja kiitän nöyrästi.


Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Jaaha, sitten jakamaan tunnustuksia. Yritän tasapuolisuuden nimissä valita niitä, jotka eivät vielä ole kyseistä tunnustusta saaneet. Monet muutkin ihanat blogit ansaitsisivat tunnustusta, mutta sääntöjen mukaan nyt on rajoitettava kahdeksaan ja kunhan saan tämän julkaistua, muistan seitsemän muuta blogia, mille olisin halunnut tunnustusta antaa ...

1. Bambi likes to Polish - Bambi: Jäi edellisestä tunnustuksesta niukasti ulkopuolelle, joten nyt on pakko tunnustaa ensimmäisenä. =)
2. CupCakez - SaraCupCakez - IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHANA blogi !!!
3. in this part of town - Liisa: ...ja MII... awww =D
4. hanska - HANSKA:  ...ja LUNA... jotkut kynnetkin joskus..
5. Uutistoimisto Anselmi - Uutistoimisto Anselmi: Lahesta, ja kaksi kissaa, tosin ovat turkkinsa johonkin unohtaneet... =O
6. Passion for Nails - Suvi: Maalasi mun kynnet vihreiksi ja ehdotteli julkisia... =/
7. Nailium - Nailium: Lahti Finland. I rest my case.
8. Wasting Lifestyle - Emma: hahhaa, luulitko jääväsi huomiotta. No et tod. ;D

Sääntöjen mukaan täytyy vielä avautua kahdeksan asiaa. Toivottavasti keksin nyt jotain, mitä en ole jo aikaisemmin ehtinyt paljastelemaan...

1. Olen viidestä sisaruksesta nuorimmainen, ja olen viidelle, nyt jo aikuiselle "lapselle" täti.
2. Lempibändini on Yö, ollut jo vuodesta 1983.
3. Olen syntynyt Lahen kaupunginsairaalassa. <3
4. Lemppariautoni on vaaleanpunainen '59 Cadillac, johon rakastuin palavasti ollessani 16-vuotias, ja jota tuskin koskaan tulen omistamaan. Snif </3
5. Mulla oli aikoinaan mopo ja kevari.
6. Mun kuorma-auton ajokortti täyttää marraskuussa 24 vuotta ja sinä aikana olen omistanut 11 autoa.
7. Pyrin jatkuvasti lopettamaan tupakanpolton ja pudottaa painoa, onnistuen kummassakin sangen harvakseltaan.
8. Selkääni on tatuoitu skorpioni.

Johan oli vaikeaa... huh huh...

maanantai 8. lokakuuta 2012

Valoa pimeyteen

Mitäpä Elämäni Suurin Rakkaus ei minulle järjestäisi. Lista olisi loputon, jos alkaisin luetella.
Viimeisin luomus on valoa pimenevään syksyyn.


Huomaa pieni utelias kissa =)


Värityksenä samainen pinkki, mikä on mun lakkailualustassa. Väri pääsi vähän loppumaan, eikä sillä niin suurta väliä olekaan, koska meinaan asentaa laatikon kirjahyllyyn, eikä pääliväri silloin paljoa näy.
Sisustukseksi aion ostaa erivärisiä kartonkeja, ainakin valkoinen, harmaa, musta ja pari lilaa.
Valaistuksena lootussa on tällä hetkellä vajasta löytynyt loisteputkivalo, jonka epäilen olevan melko huono tarkoituksiini, mutta lisätään sinne päivänvalolamput tai jotain muuta, kunhan otan sen käyttöön. En ole tosiaan laittanut vielä kertaakaan ees valoja sinne päälle.
Täytyy testata jonain päivänä, kunhan saan sen paikalleen.
Kiitos rakkaani. MRS <3

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lisää vihreää tiikeriä

Koska tiikerit olivat niin hienot, en malttanut olla kuvaamatta niitä itse vähän lisää.
Tiikerit viihtyivät kynsillä päivää vaille kaksi viikkoa. Kuvat räpsitty päivää ennen poistoa.
Lakkojen kestävyyttä joutuu kehumaan, koska en kynnet olivat koko elinkaarensa alkuperäisessä asussaan, mitään siihen lisäämättä ja mitään siitä poistamatta. En tyydytellyt lakkaustarvettani edes lisäämällä päällyslakkaa.





musta piste

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, niinpä nämäkin saivat väistyä. Poistamiseen käytin surkeuden huippua Elegant Touchia, ja lähtivät silti helposti, lukuunottamatta oikean keskarin reunaa, mihin liimasin vihreän tiikerin kynsiliimalla ikuisiksi ajoiksi.
Pieni muisto menneiltä ajoilta.

Kukaan ei varmasti pysty yhtään arvaamaan, mitä laitan seuraavaksi kynsilleni... ;D