perjantai 31. elokuuta 2012

Varoitus - Warning

Rakkaat Lukijat, Ystävät ja Kynsiharrastajat !

Olen seurannut jonkun aikaa kynsiblogeja ja huolestuneena todennut, että yhdessä ja toisessa blogissa on mm. arvontavoittoina Mode4U -kynsilakkoja. En ole henkilökohtaisesti tavannut tai kokeillut kyseisiä lakkoja aikaisemmin ja uskalsin jo toivoa, että kyseiset lakat olivat joku yksittäinen koe-erä. Lauantaina bongasin niitä Lahdesta Launeen RobinHoodista, mikä on Tokmanni-konsernia. Kyseiset lakat olivat halpoja, yhden euron/puteli, joten varmasti houkuttelevat ostamaan. Jostain blogista bongasin, että olisivat jossain päin maata 3 putelia/2 euroa.

Haluan vain kehottaa lukemaan Inen lakkaleikit -blogia, jossa noin huhtikuun paikkeilla Inelle ilmaantui kynsiin allergisia reaktioita, joiden aiheuttajaksi oli epäilyksen alaisena kyseiset Mode4U -lakat.

Huomasin, että Mode4U -lakoissa oli myös itseäni miellyttävä lila sävy, mutta koska olin lukenut Inen blogista hänelle aiheutuneita oireita ja  Inen allergiaoireista jutellut myös Elämäni Suurimmalle Rakkaudelle, hän tuskin olisi antanut minun ostaa niitä. Ei sillä, että olisinkaan tämän tiedon valossa niitä ostellut.

Olkaa varovaisia näiden lakkojen kanssa. Jos jotain allergiaoireisiin viittaavaa ilmenee kynsillä tai sormissa, poistakaa lakat välittömästi ja jättäkää ainakn Mode4U käyttämättä. Ihan oman terveytenne kannalta.

Sitten asiasta kukkaruukkuun. Sain juurikin sähköpostia, että Megamyyntiareena avautuu jälleen ja tällä kertaa myynti on 1. - 16.9.2012. Avajaispäivänä kannattaa varautua jonottelemaan, vaikkakin sinne oli lisätty kassoja viimeksi. Itseni täytyy ensin ootella tilipäivää, ennen kuin pääsen tarkastelemaan tarjontaa.

Hyvää viikonloppua. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Älkääkä vilustuko. halipus <3

PS.Huomenna on syyskuu... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !!!

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lilac me

Sonne esitteli taannoin Gina Tricotin ostoksiaan ja tajusin, että minullahan on hyllyssä tuo lila.
Hittu, että voikin tehdä hyviä lakkalöytöjä omasta hyllystään. Lilac meen ja pari muuta kaverusta olin hakenut kotiin jo joskus keväällä. Lilac me ei vaan ollut puhutellut minua tarpeeksi, että olisin saanut sitä kynsille asti, mutta nyt tuli sen aika.
Tippinsä järkyttävässä purkkaonnettomuudessa menettänyt oikea peukku sai osakseen ensin pari kerrosta Trindin Nail Repairia ja pari kerrosta RidgeFilleriä. Muihin kynsiin kerros RidgeFilleriä, ja tällä kertaa sipaisin kaikkiin kynsiin suosiolla sen kolme kerrosta väriä. Kaksi kerrosta olisi peittänyt jo oikeinkin hyvin, mutta kokeilin nyt samantien laittaa kolme kerrosta, koska yleensä lisään kolmannen kerroksen kuitenkin jossain vaiheessa. Päälle kirkas lakka ja ihana Seche Vite.
Veikkaan, että kolmannen kerroksen tarkoitus on vain pitää harrastusta yllä, että saan lakkailla kynsiä useampana päivänä. Kuitenkin useimmiten kaksi kerrosta saa aikaan riittävän peittävyyden. Lakka käyttäytyi hyvin, eikä sen kanssa ollut mitään ongelmaa levittyvyyden tai peittävyyden kanssa.
Elämäni Suurin Rakkaus auttaa minua joskus ottamaan kuvia kynsistä, koska kahden käden kynsikuvien ottaminen on yksinään sanoisinko hieman haastavaa... Niinpä täälläkin näkyy joskus hänen taiteellinen näkemyksensä asiasta. Tällä kertaa taidepläjäys näyttää tältä:
Eix ookki herttaista ??? ;D

Tämän luomuksen valmiiksi saattamiseen tarvittiin:
Oriflame Crystal base & top coat
Gina Tricot Lilac me
Perfect Ridge Filler
Seche Vite Dry Fast Top Coat
tarra-arkki eBaysta

maanantai 27. elokuuta 2012

Romurautaa paraatipaikalla

Menin Jumboon. Siellä MenkkaHaukalle. Löysin, mitä tarvitsin.
Confetti ja Beauty Bandit.
Seuraavana päivänä Lahden Karisman MenkkaHaukalle.
Jo Is In The House.
H&M: Jo Is In The House, Confetti ja Beauty Bandit

Käytiin ruokakaupassa. Siellä on se Emotion. Kassojen jälkeen mietittiin, mihin jätettiin auto, että kummasta päästä ulostaudutaan. Siellä se Emotionin kyltti taas minua kutsui, ja meinasin miehelle sanoa, että ei mentäis ton Emotionin ohi. Mies lähti kuitenkin juurikin sinne suuntaan. Käytävältä jo tunnistin, että tiskillä on alekorissa nippu OPIa. Voi v***u. Suustani pääsi tuskainen parahdus, että siellä on OPIa. Yritin urheasti jatkaa kävelyä ja muutaman askeleen pääsinkin onnellisesti ohi, mutta viime hetkellä sanoin miehelle, että mä meen katsoon ne. Mies jatkoi kauppakassien kera autolle.
Kaksi OPIa lähti meille. 10 euroa/kpl. Enempään ei ois ollutkaan rahaa tässä kohtaa.
My Address Is "Hollywood" ja Vampsterdam.
OPI: My Address Is "Hollywood" ja Vampsterdam

Tilipäivänä pääsin taas ruokakauppaan. Siinä on se Emotion taas. Ihana vanhan roosan sävyinen Gosh 611 Raw Rose ja harmaa OPI French Quarter for Your Thoughts.
Gosh 611 Raw Rose
OPI French Quarter for Your Thoughts

Tässä ois se romurautakasa seinällä.
Romurautaa paraatipaikalla

Kenkähyllyhän siitä sitten tuli.
Hylly ja kenkiä

Kiitos rakkaani. MRS <3

lauantai 25. elokuuta 2012

Yksi on joukosta pois

Purkka on vaarallista. Ainakin läpipainopakkaukseen pakattu purkka. Ainakin rakennekynsille.

Poistin kynsiltä Subarun sinisen normiaikataulussa eli edellisenä päivänä ennen suunniteltua seuraavaa lakkausta. Sininen muuten lähti kynsiltä kauniisti, kunhan sain päältä hinkattua Flormarin ja päälilakkakerrostumat ensin pois. Kynsinauhojen alle jäi vielä hiukan sinistä, mutta sekin oli mennyttä Subarua kunhan hoitotoimenpiteeni olivat valmiit.

Teen ennen lakkojenpoistotoimenpiteitä normihoidot eli öljyän kynsinauhat ja rasvaan kätöset oikein huolella. Kuivaan ihoon poistettava lakka tarraa varmemmin ja tiukemmin. Mielestäni on helpompaa ja käsiä vähemmän rasittavaa hoitaa käsiä etukäteen kuin hölvätä mittaamattomia aikoja kynsilakanpoistoaineen kanssa jälkikäteen.

Viilasin pituutta pois kaikista kynsistä tarkoituksena saada viilattua vanhat huhtikuussa laitettujen tippien jämät pois kokonaan seuraavaan huoltoon. Ensimmäisellä viilauksella vielä pienet palat kynsiin jäi, mutta seuraavalla viilauksella ne varmasti lähtevät.
Miten kynsiä voi suojella ja varjella, kun ne töröttävät tossa sormien päässä ja ottavat koko ajan osumaa ja ovat eturintamassa menossa joka paikkaan. Oma kynsi jäi nätisti paikalleen, mutta siinä oli halkeama kummallakin reunalla kynttä ja nipsasin siis oman kynnen pituudesta puolet pois halkeamien takia ja viilasin sen siistiksi. Päälle Trind hoito ja Nail Repair.
Ei ees tehnyt kipeää. Paitsi sieluun. Snif.

perjantai 24. elokuuta 2012

Näppikset

Paikallisessa sanomalehdessä Etelä-Suomen Sanomissa on Näppikset -palsta, johon voi lähettää mielipiteitään tekstiviestinä. Yhteen aikaan se maksoi 0,70 euroa/viesti, mutta nyt en löytänyt viesteille hintaa palstan läheisyydestä.
Elämäni Suurin Rakkaus on jo jonkun aikaa lukenut palstalta minulle ääneen kynsiä koskevia viestejä. Viestien alkuperäisenä aiheena on käsittääkseni ollut terveydenhuollon ammattilaisten kynnet.
Kuten tässä lähiaikoina tämä viesti:
Geelikynnet eivät ole kovat vai ??? No en menis sanomaan niinkään. Täytynee seuraavassa huollossa esittää toivomus, että haluankin pehmeät geelikynnet... Silikonikynnet ???

Lopullisesti huomioni sai kiinnittymään tämä viesti:

Siis niinku mitä ???
Kirjoittaja aloittaa viestinsä: "Jos olisin mies..." Eli voimme ilmeisesti olettaa, että kirjoittaja ei ole mies. -Fakta.
"...pelkäisin naista jolla on pitkät kynnet..." Onko joku joskus tavannut miehen, joka erityisesti pelkää pitkiä kynsiä? Enpä hirveästi jaksa uskoa tämän väitteen paikkaansapitävyyttä. -Fiktio.
"...usein vielä mustat." Kuinka usein yleensä naisilla keskimäärin on mustat kynnet? Varmasti on olemassa naisia, jotka aina tai hyvin usein käyttää mustaa lakkaa, mutta en tunne yhtään kyseistä lajia. Melko kirjavia kynsiä olen kyllä tavannut paljonkin, mutta pitkiä mustia en tähän hätään muista nähneeni yhtään. Ainakaan huomiotaherättävän jatkuvasti. -Täyttä paskaa.
"Kammottavaa." Niin mikä ??? Että kirjoittaja olisi mies, joka pelkäisi pitkiä mustia kynsiä ???
No niin minustakin. Niinkuin sekin, että joku uhrasi melkein euron kertoakseen tuollaisen asian...

Taidan muuten joku kerta ihan huvikseni lakata kynnet mustiksi ja mies saa toimia koekaniinina ja kertoa, minkälaisia tuntemuksia pitkät mustat kynnet hänessä herättävät... ;D

Asiasta tuhkakuppiin tai jonnekin muualle kuitenkin.
Meidän Nöpöläinen on kova harrastamaan kirjallisuutta ja kaikkea muutakin painettua sanaa, kuten edellämainittua sanomalehteä. Tässä hän on harrastuksensa ääressä, suorastaan uppoutunut siihen...
Tällä kertaa ilman kynsiä ja hampaita...  ;D

Leppoisaa viikonloppua! Silitelkää toisianne! =)
Ja muistakaa mennä polkupyörällä Kalevankisoihin, koska Jan ja Sipekin menevät pyörällä.

torstai 23. elokuuta 2012

Uusia lakkapienokaisia

Se tapahtui taas. Ihan pyytämättä ja yllättäin. Ei koskaan ennen ja nyt taas.
Blogikirppis pamahti ruutuun ja vei mennessään. M****U !!!
Minkäs siinä taas heikkoluonteinen selkärangaton minkään mahtaa...

Finger Paints on aivan uusi tuttavuus minulle. Olihan se otettava testaukseen. Sävy Motley. En siis ottanut kaikkia myynnissä olevia kaveruksia, vaan hillitysti valkkasin kuvan perusteella kaikkein sinisimmän. Kaikkea täytyy kokeilla paitsi kansantanhuja. Jotain hittusia siellä lilluu, sinistä, lilaa ja ikäänkuin silmäni erottaisi myös vihreää.
China Glaze Sweet Hook on ollut must have -listallani jo pitemmän aikaa. Siinä se sitten tuijotti minua anovasti ruudulta ja vaati päästä kotiin. Ja nyt se on kotona. Vaalea lila creme. <3
Sillä oli myös pari kaveria kotia vailla, ja uusi kynsilakkahylly oli siinä vaiheessa tulossa, joten mikä ettei.
China Glaze Bing Sherry. Punainen. Mulla ei ole koskaan ennen ollut puhtaasti punaista kynsilakkaa, ja nyt niitä on kertynyt käsittämättömästi koko rivi. Mistä ne tuli? Kuka ne toi? Ja kuka niitä aikoo käyttää? Mystistä.
China Glaze Emerald Fitzgerald. Onko tämä vihreä? Joku mystinen väri kuitenkin. Täytyy kokeilla kuitenkin ensin, ennen kuin tyrmään sen täysin. Sen jälkeen vasta teen päätöksiä tämän sijoituspaikasta. Siihen asti: hyllyyn muitten joukkoon.
Finger Paints: Motley
China Glaze: Sweet Hook, Bing Sherry ja Emerald Fitzgerald

Paras kynsilakkaystäväni kehui kovasti Kleancoloreitaan ja pakkohan minunkin niitä oli päästä kokeilemaan. Ebayssa oli liikaa vaihtoehtoja, enkä jaksanut ruveta tekemään sen kanssa sen tarkempaa tutkimusta hinnoista. Helpompi hankkia kokeiluerä ihan näin kotimaasta.
Disco Ball. Sisältää lilaa ja turkoosia glitteriä.
Chunky Holo Candy. Vaaleanpunaisessa lilluu punaisia glittereitä. Ihana ainakin pullossa.
Chunky Holo Purple ja Chunky Holo Bluebell. Yhtäkkiä livenä katsottuna pullossa lähes samanlaiset. Lähempi tarkastelu, pullojen kääntely ja valokuvat paljastavat, että purple on tosiaan lilaa ja bluebell... hmmm... kaikkea. Voimakas holo-efekti pulloa käännellessä kummassakin. Pitää ehkä kokeilla mustan päälle.
Kleancolor Disco Ball, Chunky Holo Candy, Chunky Holo Purple ja Chunky Holo Bluebell

Cremet Barbie Pink, Love Affair ja metallinen Sapphire.
Barbie Pink on... no, pinkki. Miellyttää kyllä omaa silmääni.
Love Affair on violetti. Veikkaan, että liian tumma. Näyttää paremmalta tuossa kuvassa, ainakin omalla ruudulla.
Sapphire on hieman turkoosiin vivahtava sininen.
Kleancolor Barbie Pink, Love Affair ja Sapphire

Nämä siis OMG Polish'em -blogikirppikseltä. Putelit saapuivat siististi pakattuina ja ehjinä kotio. Pankki ja posti ei tässä kohtaa olleen ihan niin suosiollisia kuin edellisen blogikirppis-ostoksen kanssa, mutta muutamassa päivässä lakat olivat kuitenkin jo kotona. Kiitos Salla! =)

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tuunattu Subarun sininen

Viikon kuleksin sinisissä kynsissä ja siinä minulla oli taas kymmenen ehtaa koristelukokeilualustaa.
Tässä kohtaa on pakko aloittaa leimailuharjoitukset, koska en voi enää vedota harrastusvälineitten puutteeseenkaan, vaikkakin minulta edelleen puuttuu HelloKitty -laatta...
Tositoimiin pääsi Suvi suloisen Saksasta tuoma essencen Stampy set.
Halusin hopeisia koristeita ja valitsin hyllystä hopean värisiä lakkoja ja koristelulakan sekä pari harmaata kokeilun vuoksi. Golden Rosen harmaat ei sovi leimailuun ollenkaan, ne ovat liian litkuja. Technicin hopealla koristelulakalla sain aikaiseksi jotain tassunjälkiä ja IsaDoren Silver Sparklella sydämiä. Melko kehno yritelmä kuitenkin, vaikkakin oli ihan eka leimailuyritelmäni.
Vasempaan kätöseen keskariin sydän ja muihin tassunjälkiä, ehkä hieman himmeähköjä...

Oikeaan käteen peukkuun sydän, keskariin jostain kiinanihme-laatasta rusetti ja pikkurilliin kukka, joka ehkä "vähän" jäi johonkin matkalle.
En ole aikaisemminkaan pitänyt leimailua mitenkään helppona ja yksinkertaisena koristelutapana ja tämän tuherruksen ansiosta arvostukseni leimailua kohtaan nousi edelleen. Rispektii niille, jotka näitten kanssa jaksaa turata. Täytyy jatkaa harjoituksia jossain vaiheessa, mutta taitaa tämä tyttö palata tarrojen ja strassien liimailun pariin... Ainakin hetkeksi...
Koska en ollut tyytyväinen lopputulokseen, päätin testata samaan syssyyn Flormarin holoa. Valitsin pullossa valkoiselta näyttävän 821. Ylläri-pylläri sinisen päälle valkoista, ja kynnet näyttävät turkoosilta. Keinovalossa on havaittavissa lila efekti, jota en onnistu kameralla vangitsemaan. Tyhmä kamera. TARVITSEN uuden kameran !!! T A R V I T S E N   ! ! !  Nih.
Tuunaukseen käytetty mm.
Flormar 821
technic hopea koristelulakka
essence stampy set

Lakat on edelleen viikon kynsilläolon jälkeen ihan siedettävässä kunnossa, eikä värissäkään ole mitään valittamisen aihetta, mutta minä niin kovin vaan kaipaan kynsille


LILAA LAKKAA !!!

maanantai 20. elokuuta 2012

Kaukomailta saapuneet

Jännä juttu. Kun tilaa eBaysta kaikkii hienoi juttusii ja sit antaa luvan, että myyjä voi lähettää tarjouskirjeitä, alkaa sähköpostiin putoilla jos jonkinlaisen nettikaupan tarjouskirjeitä. Nooh, sieltä kyllä löytää kaikenlaista jännää ja parhautta on se, että sieltä tupsahtelee myös alennuskoodeja. Jihuu!!! ;D Huono puoli on tietysti se, että alennuskoodit lähestulkoon pakottavat tämmöisen ostomanian valtaaman henkilön tilaamaan lisää tavaraa, mitä ei tiennyt tarvitsevansa ennen tutustumistaan eBayhin... Sori Teanna... =D

Viilat on ihan eBaysta. Mitä useammanlaisia viiloja sieltä tapaan, sitä useammanlaisia haluan... Onneksi hinta on aina kohillaan, joten siitä vaan...
Nämä yksilöt ovat sisuksiltaan jonkinlaista vaahtomuovia. Viila on napakka, mutta joustava. Oman miellyttävyytensä tekee viilan paksuus. Viilasta saa tukevasti kiinni. Ihania!!! Neljä viilaa maksoi alle 3 euroa.
Dotting toolit eBaysta. Koristelusalkussa on jo ennestään vaaleanpunaiset dottarit, mutta nämä kun näin, niin nämähän oli pakko saada. Köyhdyin tästä ilosta noin 2,50 euroa, että halvalla lähti tämäkin ilo.
Tilasin eBay-urani alkumetreillä pumppupullon ja olen kaivannut toista yksilöä sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Erään tarjouskirjeen lähettäneen myyjän valikoimaa selaillessani törmäsin vaaleanpunaiseen pumppupulloon ja sehän oli ehdottomasti saatava, koska tarvitsen sitä...
Samalla tilasin uuden soak off -kulhot, joita siis käytän kynsikylpyyn. Tuotekuvaus oli purple ja siksi tilasin uudet. Mielestäni nämä ei ole edes hyvällä mielikuvituksella ole muuta kuin valkoiset. Nyyh.
Tarkoituksena aloittaa armoton kynsien leimaaminen, tilasin yhdellä alennuskupongilla nipun leimailulaattoja. Ovat olevinaan Konadin laattoja, mutta uskallan hieman epäillä, vaikka niissä onkin kaiverrus: Konad ja ne on numeroitu Konadien tapaan: M63, M70, M72, M73 ja M74.
Söpsät lilat meikkisiveltimet piti tilata oikein setissä. Joo, en meikkaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin aloitan meikkaamisen uudelleen...
Kaikkien tarpeellisten hankintojen lisäksi tyttö tarvitsee jotain pientä mielenpiristystä. Silloin on muillakin läsnäolijoilla mukavampaa. Jos tyttö on tyytyväinen, on muillakin parempi olla.
Kissa-kaulakoru, missä vaaleanpunaiset yksityiskohdat, kissa-rintakoru ja tiikeri-tuubipuristin.
Ja taas talossa vallitsee rauha ja tyytyväisyys, ja mies ymmärtää... =D

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Subarun sinistä

Elämäni Suurin Rakkaus oli höpöttänyt muutaman päivän Subarun värisestä. Johtuu ehkä menneistä Jyväskylän Suurajoista. Joo, tiedän, että se on nykyään Neste Oil Rally Finland, mutta minulle se on edelleen Jyväskylän Suurajot. Nih.
Nooh, kyseessä on siis Subarun sininen. Keräsin hyllyistä neljä sinistä lakkaa ja rakkaani valitsi näistä lähimmäksi Subarun sinistä kirppikseltä jo viime kevättalvella ostetun A.D.B Nailpolish color 41. Tämä olikin täysin iskemätön puteli, joten sitä sitten seuraavaksi.
Uudella merkillä on aina jännittävää aloittaa lakkaus. Yhtään ei tiedä, miten lakka käyttäytyy, kuinka lakka tarraa sutiin ja miten hyvin se peittää. Tämän kanssa kävi niinkuin yleensä kaikkien uusien kanssa, ensin ei levity, jättää kaljuja kohtia ja muutenkin suti ei millään tahdo asettua käteen. Toisen käden kohdalla oli jo tapahtunut selkeä oppiminen, ja yhdellä kerroksella sain aikaiseksi tasaisen peittävän kerroksen. Ihanaa. Menin sen kuitenkin sotkemaan vielä toisella kerroksella, koska ensimmäinen setti kynsiä huusi toista kerrosta. Kuivuvuus oli vähän sitä sun tätä ja onnistuinkin söhräämään vasurin peukun hiuksiini ja keskarin reunastaan nimettömän kupeeseen, mutta sen mitä Seche ei tasoita, se saa jäädä näkyviin. Sitä paitsi, eihän kukaan meistä ole täydellinen... ;D
Kuten tavallista, parin työpäivän jälkeen sipasin vielä kolmannen kerroksen väriä, päälle Oriflamen päälylakka ja Seche. Miksi yritän kerta toisensa jälkeen pärjätä kahdella kerroksella, kun kuitenkin laitan myöhemmin sen kolmannen kerroksen. Useimmiten kaksi kerrosta olisi ihan tarpeeksi, mutta varmaan joku psykologinen vaikutus sillä kolmannella kerroksella kuitenkin on, että sitä kaipaan.
Uskomaton kestävyys reilun euron maksaneella lakalla, vai tekeekö tosiaan hyvälaatuiset alus- ja päälilakat ja Seche tosiaan niin paljon asiaa. Pakko syyttää niitä.
Lakka on aavistuksen metallimainen eli jätti näkyviin siveltimenvedot. Kaunis sävy kaikkineen ja herätti yllättäen huomiota työpaikallakin, mitä mm. Hello Kittyt eivät tehneet. Kahdella kerroksella kelpo peittävyys. Alle mitäpä muuta kuin Perfect Ridge Filler ja päälle Seche Vite <3.
Käytetyt lakat:
Perfect Ridge Filler
A.D.B color 41
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Kiitos Elämäni Suurin Rakkaus, oli taas hyvin valittu sävy. MRS <3 pus

torstai 16. elokuuta 2012

Saksan tuliaisia

Tiedätkö tunteen, kun joinain vuosina vaan tuntuu, että kesä ei tullut ollenkaan?
Mulla on tänä vuonna sellainen fiilis, odotan edelleen kesää alkavaksi, vaikka elokuu on jo puolessavälissä. Nooh, ehkä tästä vielä joku intiaanikesä vielä kehkeytyy...
Minun elämääni kuitenkin saapui blogikirppisostosten myötä Suvi suloinen jo huhtikuussa. TerQi !!! =D
Sittemmin hän toi minulle tuliaisia Saksasta. Tässä ois lilahullun kynsilakkaunelma. Paitsi, että tää on totta...  ;D
Kiko: 330, 332, 316, 290 ja 302

Vaalea lila, sinisempi lila, punaisempi lila, pinkki ja violetti.
Puuttuuko tästä jotain, mitä tyttö tarvitsee? -Ei!

essence:
26 Break Through
87 Passion for Fassion
43 Where is the Party?
002 Stamp me! black
Lila, sinisempi lila, duochrome (lila-vihreä) ja musta leimailulakka.
No duochromehan Kiko-satsista puuttui...
Huomasitko Suvi, että ton yhen nimi on Passion for Fassion? ;D

essence nail art stampy set 01 Be Creative,
sekä
04 bad girl -tarra-arkki

Stampy settiin kuuluu skrapa, laatta ja stampperi. Laatassa on mm. tassunjäjet (ihan parhautta!!!).
Nyt mulla ei ole enää mitään syytä luistaa leimailuharjoitusten aloittamisesta...
Tarra-arkissa daimondein koristeltuja musta-valkoisia kukkia ja kiekuroita. Ihania!

Kertakaikkiaan mahtava setti tuliaisia. Kiitos ihan tuhatmiljoonasti Suvi!
Kunnes jälleen tapaamme! =)

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hello Urban Kitty Princess

Urban Princess pääsi kynsille maanantaina, ja lauantaina mietin, poisto vai koristelu.
Lakkaus oli selvinnyt hyvin työviikosta, mikä poikkeuksellisesti oli vain 3 työpäivää, joten Urban Princess sai koristelut. Jeeeeeeeeee, koristelut pitkästä aika !!! =)
Tarkoitus oli laittaa peukkuihin ja nimettömiin tarrat ja muihin sormiin jotain efektiä, tämä oli suunnitelma. Reippaana tyttönä aloitin efektin maalaamisen Flormarin Holographic-sarjan 819 ... peukkuihin. Aikani lakkayhdistelmää ihasteltuani tajusin, että peukkuja ei pitänyt maalata ollenkaan tässä vaiheessa. No myöhästä se nyt on rykiä, kun on hienot housuissa...
Maalasin samaa Flormaria samantien myös nimettömiin. Pikkurillit sai kaksi kerrosta Maybellinen MiniColoraman Tutti Fruttia, keskarit Flormarin U27 ja etusormet MNY Glitter Top Coat 865.
Sattuneen lentokone-aiheisen päiväkirjamerkinnän vuoksi Hello Kitty -tarrojen laajasta tarjonnasta valikoitui kynsille Hello Kittyt, joilla päällään siniset lentokonemekaanikon haalarit, lentävä enkelinalle ja loppuihin kynsiin kukkasia samasta arkista. Tuleepahan Hello Kitty -tarrat jossain vaiheessa tätä elämää käytettyä. Ehkä...
Kukkiin strassit keskustaksi, ja sitten lähti koristelu lapasesta.
Foliotähtiä ja kukka-strasseja. Nooh, niitä nyt oli niin kiva liimailla. Pari tähteä lähti ensimmäisenä työpäivänä kävelemään, mutta mitä pienistä.
Päälle vielä pariin kertaan Oriflamen Crystal top & base coat ja rakkaustuote Seche Vite Fast Dry. <3
Keskiviikkona sipaisin päälle vielä kerroksen Perfect Ridge Filleriä antamaan kiiltoa ja koristeille pysyvyyttä. Tällä kertaa oli vasemman käden kynsissä enemmän kärkikulumaa kuin oikeassa, mikä on hyvinkin eksoottinen tapahtuma. Oikeakätisenä yleensä oikean käden kynnet joutuu suuremmalle rasitukselle.
Näitten lakkausten poistaminen olikin oma operaationsa, johtuen varmasti kerrosten lukuisasta määrästä. Lakat lähtivät normisti, samoin tarrat, mutta tarrojen kokoiset lämpäreet olivat kynsillä itsepäisesti viimeiseen asti. Hetken jo ehdin miettiä, että täytyy hakea X-tra apuun, mutta lähti ne viimeinkin sinnikkäällä hinkkaamisella. Kukkastrassit lähtivät kynsinauhatyökalun suosiollisella avustuksella viimeisinä. Jännintä on se, että en käyttänyt liimaa niitten kiinnittämiseen, vaan ihan päälilakkaa. Poisto-operaatioon meni noin 1,5 tuntia. Jee. Tosin mies veikkasi aloittaessani, että neljä tuntia, päätellen nimenomaan kerrosten lukumäärästä.

Käytetyt lakat:

Seuraavaksi sinistä pitkästä aikaa. =)

tiistai 14. elokuuta 2012

Oriflame-ostoksia ja vähän muutakin

Nämä tuotteet olin tilannut jo ennen lomaani ja sain ne hyppysiini heti loman jälkeen, mutta en ollut oikein varma, teenkö näistä päiväkirjamerkintää ollenkaan. Vaihtelun vuoksi esittelen nyt nämä.
Olen addiktoitunut paitsi kynsilakkoihin, myös käsivoiteisiin. Hamstraan niitä kumpiakin enimmäkseen alelaareista, mutta myös muista myynneistä ja kampanjoista. Mutta myös käytän niitä. Paljon. Varsinkin käsivoiteita.
Niinpä en ollut hirveän yllättynyt, että olin tilannut kolme käsirasvaa...


Rivissä ensimmäisenä pikkuruinen Daily Hand Cream 50 ml. Juuri sopivan kokoinen käsilaukkuvarustukseksi. Tuoksu neutraalin miellyttävä ja raikas. Imeytyy hyvin ja nopeasti. Koostumus lempeän pehmeä ja helposti käsille levittyvä, hiukan Trindin käsivoiteen oloinen. Esitteessä lukee: "Päivittäiseen käyttöön". Joo kiva, koska käytän käsivoiteita päivittäin, monta kertaa päivässä...
Tokana nature secrets Jojoba & mango -käsivoide 75 ml. Tuubissa lukee vielä, että for sensitive skin eli herkälle iholle. Koostumus hieman edellä mainittua tuhdimpi, mutta levittyy ja imeytyy helposti. Tuoksu miellyttävän lempeä.
Kolmantena Floral Collection -käsivoide 75 ml. Nimensä mukaisen varsin kukkainen tuoksu. Jokunen vuosi sitten olisin tyksinyt kovastikin tämän vahvasta tuoksusta, mutta nykyisin tyksin hillitymmistä haiskahduksista. Tuoksusta tulee jotenkin mieleen nuoruuden teini-Corollat, joissa Wunderbaumeja oli yli oman tarpeen, eli tuoksun voi haistaa ilmasta vielä vartin päästä auton häipymisestä näköpiiristä. Koostumus kuitenkin mukavan pehmeä ja helposti levittyvä sekä imeytyvä. Tulee varmasti käytettyä.
Neljäntenä riviin pääsi Feet up -jalkavoide halkeileville kantapäille. Yhden tuubin sain juurikin loman aikana puserrettua tyhjiin ja aloitin uuden tuubin. Tämän ostin varastoon ja näitä olen käyttänyt useamman tuubin. Kantapääni ja yleensäkin jalkateräni ovat varsin haasteellinen kosteutuksen suhteen ja tietysti vikana on myös oma viitseliäisyys tai lähinnä sen puute. Siksipä jalkavoiteitakin on useampaa laatua ja moneen lähtöön. Tämän olen havainnut hyväksi.


Miehelle tuli tilattua tuotteita varastoon. North for Men -hilseshampoo ja -suihkugeeli. Tämän sarjan tuotteissa on omaa nenuani miellyttävä raikas tuoksu. Ilmeisesti mieskin on tyksinyt, ei ole ainakaan valittanut.
Pure skin -puhdistusgeeli ongelmarasvaiselle iholle. Näkisitpä vaan metallimiehen naaman työpäivän jälkeen, joskus ei meinaa omakseen tunnistaa... Puhdistusaineita kuluu kiitettäviä määriä ja hyvä niin. Tätä meillä ei ole aiemmin kokeiltu, joten jossain vaiheessa edellisen tuotteen loputtua menee käyttöön. Sen verran nuuhkaisin, että hyvältä tuoksuu.

Sitten jotain ihan muuta ... Uusi lasiviila käsilaukkuun ja pari hiusklipsiä. Liloja.


Poikkesin päivänä eräänä Vantaalla TH-marketiin eli Vahinkotavarakeskukseen. Samanmoinen myymälä on myös Riihimäellä, mutta siellä en ole koskaan poikennut, koska se ei satu matkan varrelle. Lasiviila maksoi jotain euron verran ja klipsit puoli euroa. Ei siis huono ostos. En ole lasiviilaani uskaltanut rikoutumisen pelossa kuskata mukanani, mutta tämä sai vakituisen paikan käsilaukusta. Tuntui toimivan, ja kestää varmasti hintansa edestä.


Yhdellä shoppailureissulla ostettiin RobinHoodista kummallekin taskulamput, kun olivat tarjouksessa. Minulle vaaleanpunainen ja miehelle punainen. Tosi söpsää...  ;D

Eräänä päivänä vietettiin laatuaikaa käymällä Ossin kierrätystorilla Orimattilassa. Elämäni Suurin Rakkaus on kätevä kasistään metallien suhteen ja muutenkin, ja yrittää parhaansa mukaan täyttää vaatimattomia pikkutoiveitani, kuten varmasti on havaittavissa mm. hänen valmistamiensa kynsilakkahyllyjen määrästä... Niitä on muuten Myytävänä-sivulla myynnissä kolmin kappalein. Nooh, tällä kertaa mukaan lähti kympillä tämmöinen romukasa, ja siitä luonnollisesti tulee minulle jotain ihanaa, mitä jokainen tyttö tarvitsee.


MRS kulta pus <3

maanantai 13. elokuuta 2012

Työpäivän houkutukset

Eräänä päivänä kävin ostamassa työpaikalle kahvia Tikkurilan Prismasta ja siinä se taas oli, Emotion.
Enhän mä muistanut, ettei mua saa päästää kauppaan. Tuskin on vaikea arvata, miten siinä kävi...
No huonosti. Tai no, hyvin, että kaikki ostamani tuotteet oli puoleen hintaa. Halpaa siis, että huonomminkin olisi voinut käydä...
Gosh 573 Golden Brown
OPI I'm Fondue Of You
Max Factor Nailfinity 710 Midnight Plum

Edellisellä viikolla olin bongannut Koivukylän Seppälässä Flormarin Spring & Summer 2012 -lakkoja 5 euroa/2 kpl, ja olin niitä koko viikon miettinyt. Päätin käydä ostamassa kaksi mieleenpainunutta sävyä kotimatkalla. Viisi euroa, vaivaiset viisi euroa, ei tämä talous voi siihen kaatua. Emotion ostosten kanssa parikymppiä, kai sen nyt vielä kestää.
Kuinkas sitten kävikään...
Flormar 445 ja 446
Ihan vahingossa jouduin BlackOutStoreen, ja kuinka ollakaan, sinne oli tullut lisää lakkoja. Glitteriä ja koristelulakkoja. Valtavasti tuotteita 3 kpl/10 euroa ja VIP-asiakkaalle kahden satsin ostajalle seitsemäs tuote kaupan päälle. Olin mennyttä tyttöä. Kaksi satsia lähti mukaan ja se yksi kaupan päälle.
technic-koristelulakat 3 kpl/pkt
hopea, punainen ja musta
violetti, valkoinen ja kulta
Saffron London 02, 02, 04 ja 03
Luit oikein, kaksi ensimmäistä Saffronia ovat kumpikin merkattu sävyksi 02. Minun silmissäni toinen on selkeästi pääväriltään valkoinen ja toinen harmaa. Oisko pullojen laputtajalla tullut pieni kämmi vai onko tehtaalla yksi pullo eksynyt väärälle laputuslinjalle. Tai kenties koko erä, kun en tutkinut asiaa sen ihmeemmin liikkeessä, että oliko muissakin samanvärisissä pulloissa sama numerointi.
Joudunko sinne takaisin? Itseasiassa joudun, koska sinne jäi vielä yksi kiehtova pullo...
Tätä olin hipelöinyt jo edellisillä kerroilla, mutta silloin ei löytynyt sopivia kavereita saadakseni kolmen satsin täyteen. Nyt nappasin sen seitsemänneksi tuotteeksi. Revlon MINT (???) Fizz. Tämä ei ole kyllä minttua nähnytkään, ihan selkeä sininen. Kaiken lisäksi se on Scented Parfume eli tuoksuva lakka. Toinen laatuaan Revlon hyllyssäni, enkä ole aiemmin kokeillut tätä merkkiä. Toinen laatuaan myös tuoksuvissa lakoissa. Ensimmäinen on jo esitelty Diorin Forget Me Not.
Revlon Mint Fizz
Mitä tässä enää voi sanoa. Eipä juuri mitään. Olen sanaton.
Hämäykseksi laitan yhden aikaisemman ostoksen Megamyyntiareenalta, jotta unohdat kaiken aiemmin lukemasi, mikä viittaa tuhlaavaiseen luonteeseeni.
Pieni koristeämpäri maksoi noin euron. Oli halpa ja lila.